II. liga – Inter na jar so zmenami v kádri aj na lavičke, Jantek: Verím v lepšie výsledky ako v jeseni

(Zdroj: Facebook FK Inter Bratislava)
Branislav Sarňák|4. mar 2019 o 09:00

BRATISLAVA (SFZ/Branislav Sarňák) – Inter Bratislava privítal počas zimnej prestávky troch nových hráčov a smerom z kabíny sa nepobral prakticky nikto. Ako videl prestávku tréner žlto-čiernych Miroslav Jantek?

„Máme za sebou štandardnú prípravu. Zámer bol vidieť nových hráčov v zápasovej záťaži, zdokonaliť našu hru a individuálne kvality futbalistov. Niektoré strentutia dopadli výsledkovo lepšie, niektoré až tak nie… Je to však príprava a ako som povedal, najdôležitejšie bolo vidieť nových zverencov,“ povedal tréner Miroslav Jantek. Ako vidí káder pre jarnú časť sezóny? „Veľké plus je, že z kádra nik neodišiel a prišli traja hráči. Charni ( Ekangamene – pozn.) má veľký potenciál v strede poľa. Bruno Bilič je posila do defenzívy. Emil Haladej prichádza z Prešova a tiež vystuží našu defenzívu. Musia však ešte pracovať na sebe,“ konštatoval Jantek.

Zmena prišla aj v realizačnom tíme, asistenta Richarda Slezáka, ktorý odišiel do Trenčína, nahradil Juraj Ančic. „Výmenu vnímam profesionálne, s Rišom sme spolupracovali bez problémov. S Jurajom máme podobné futbalové myslenie. Ak však budeme mať rozdielny pohľad na niektoré detaily, tak budeme hľadať kompromis, ktorý bude najlepší pre káder. Zatiaľ je však všetko v poriadku,“ komentoval výmenu asistentov Jantek, ktorý na záver prezradil cieľ Interu počas jarnej časti: „Boli by sme radi, keby sa naďalej zlepšoval náš herný prejav. Verím, že dosiahneme lepšie výsledky ako to bolo počas jesene a posunieme sa v tabuľke vyššie.“

(Autor: SFZ)

Prípravné zápasy – výsledky

AS Trenčín – FK Inter Bratislava 5:1
FK Inter Bratislava – Rohožník 5:1
FC ViOn Zlaté Moravce – FK Inter Bratislava 2:0
FK Inter Bratislava – OK Častkovce 3:0
FK Inter Bratislava – FK Pohronie 1:2
FK Inter Bratislava – PŠC Pezinok 4:0
Mattersburg – FK Inter Bratislava 2:3
FK Inter Bratislava – Brno Líšeň 1:1
FK Rača – FK Inter Bratislava 1:2

Pohyby v kádri počas zimy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Inter na jar so zmenami v kádri aj na lavičke, Jantek: Verím v lepšie výsledky ako v jeseni