II. liga – Komárňania o dňoch bez futbalu. Saláta: Mám viac času pre rodinu

Branislav Sarňák|3. apr 2020 o 10:00

KOMÁRNO – Žiadne spoločné tréningy ani zápasy. Aj hráči druholigového KFC Komárno berú nariadenia proti šíreniu koronavírusu zodpovedne. Ako trávia voľné chvíle, prezradili pre klubový web.

Kornel Saláta trénuje podľa individuálneho plánu. „Ale bez lopty to dlho nevydržím. Nie je ľahké to prežiť ako futbalista, akurát sa začala sezóna a opäť sme na prestávke, ale aspoň mám viac času pre rodinu,“ povedal obranca, ktorý si v minulosti obliekal aj reprezentačný dres a strelil v ňom dva góly.

Zimná posila KFC Srb Goran Matič trávi tieto dni v Komárne. „Hranice sú zavreté a nemôžem ísť domov. Je to monotónne a nudné, každý deň je rovnaký... Zobudím sa, raňajky, káva, idem na štadión, kam chodia na individuálne tréningy tí, ktorí bývajú v Komárne a nemôžu ísť domov. Potom doma obed, oddych, filmy, seriály a volám domov s rodinou a kamarátmi. Veľa sa toho nedá robiť teraz,“ priblížil svoj deň pre kfckomarno.sk Matič.

(Autor: SFZ)

Aj Ladislav Szöcs porozprával, čo robí počas týchto dní: „Už som čakal na začiatok súťaže a teraz sme na nútenej prestávke... Nie je to najlepšie trénovať každý deň sám, futbal je kolektívny šport... Chýbajú mi tréningy, ale musíme to nejako vydržať. Okrem individuálnych tréningov mám teraz čas pomáhať aj okolo domu. Maľujeme izby, aj trávu som pokosil, chodím orať záhradu ako riadny chlap z dediny (úsmev),“ vravel Szöcs.

Marek Pittner tiež pracuje okolo domu. „Keďže bývam na dedine a začína jar, tak okolo domu je veľa roboty a akurát sme dokončili altánok, tak ho bolo treba celý namaľovať. Máme psíka a doma nie som často cez sezónu, tak mu venujem veľa času a chodím s ním na prechádzky do prírody. V Komárne sa rozpráva aj po maďarsky tak sa učím aj maďarský jazyk niekedy,“ uviedol Pittner pre klubový web.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Komárňania o dňoch bez futbalu. Saláta: Mám viac času pre rodinu