II. liga – Komárno získalo ďalšie tri posily, vracia sa Goran Matič

Branislav Sarňák|25. feb 2020 o 13:00

KOMÁRNO – Druholigový KFC Komárno predstavil po Kristijanovi Šipekovi a Ladislavovi Szöcsovi ďalších nových hráčov. Do tímu z južného Slovenska pribudli pred jarnou časťou II. ligy 2019/20 ešte obranca Denis Lovász, brankár Miroslav Grujičič a stredopoliar Goran Matič.

Goran Matič sa vracia do známeho prostredia, keď za KFC hral v sezóne 2017/18 a časť ročníka 2018/19. Do klubu prichádza zo Slavoja Trebišov. „Som rád, že som sa vrátil. Veľa hráčov sa vymenilo odkedy som odišiel, ale s väčsinou sa poznáme. Máme dobre poskladané mužstvo, veľa mladých talentov, pár starších skúsených hráčov a dobrého trénera, ktorý sa popri taktike snaží veľa pomôcť hráčom aj v individuálnom rozvoji. Atmosféra v mužstve je výborná a podľa mňa máme všetko na to, aby sme dosiahli náš cieľ, udržať sa v II. lige,“ vyhlásil Matič pre facebookový účet KFC Komárno. 

Miroslav Grujičič odchytal zápas 3. kola Slovnaft Cupu.
Miroslav Grujičič odchytal zápas 3. kola Slovnaft Cupu. (Zdroj: Facebook KFC Komárno, Autor: KFC Komárno )

Miroslav Grujičič má s komárňanským futbalom už skúseností. Proti KFC chytal v 3. kole Slovnaft Cupu, keď si obliekal dres Lučenca. Brankár proti favoritovi inkasoval len raz, keď ho prekonal spoluhráč Andrej Pipíška (0:1). „Pripojil som sa ku KFC, lebo si myslím, že tu veci fungujú veľmi profesionálne. Chcem tímu pomôcť na lepšie postavenie v tabuľke, lebo má kvalitu na vyššie ako 12. miesto. Hlavný tréner Miroslav Karhan mal skvelú kariéru, chcel som s ním spolupracovať a ukázať moje brankárske schopnosti,“ uviedol srbský gólman pre účet klubu na sociálnej sieti.

Denis Lovász absolvoval v minulosti aj prípravný kemp v Udinese Calcio.
Denis Lovász absolvoval v minulosti aj prípravný kemp v Udinese Calcio. (Zdroj: Facebook KFC Komárno, Autor: KFC Komárno )

Denis Lovász je odchovanec Spartaku Trnava, hral aj za maďarský ETO FC Győr a do Komárna prichádza z Karvinej. V minulosti absolvoval aj prípravný kemp v mládežníckych tímoch talianskeho Udinese Calcio. „Do Komárna som prišiel, lebo si myslím, že je vhodný klub na začatie mojej seniorskej kariéry. Dávajú tu veľa príležitostí mladým hráčom. Mojim cieľom je pomôcť klubu k najlepším výkonom a výsledkom. Chcel by som časom vzbudiť pozornosť od prvoligových tímov,“ povedal Lovász pre facebookový účet KFC Komárno. 

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Komárno získalo ďalšie tri posily, vracia sa Goran Matič