II. liga – Komárno získalo Šipeka a Szöcsa. V KFC ostáva aj Domonkos a Saláta

Branislav Sarňák|4. feb 2020 o 09:15

KOMÁRNO – Pred jarnou časťou II. ligy získalo Komárno do svojich radov dvoch nových hráčov. Zo slovinskej najvyššej súťaže prišiel na juh Slovenska Kristijan Šipek a z konkurečného FC Petržalka zamieril do KFC Ladislav Szöcs.

Šipek si počas doterajšej kariéry obliekal dresy NK Radomlje, NK Roltek Dob, NK Domžale a NK Gorica. Pre ofenzívneho stredopoliara to bude prvé pôsobenie mimo rodnej krajiny a do Komárna si prináša streleckú formu, keď počas jesene za Dob strelil v II. slovinskej súťaži osem gólov. „Som šťastný, že som mohol prísť do Komárna. Mal som dobrú polsezónu v Slovinsku, po ktorej prišla ponuka z KFC. Hľadal som novú výzvu a cítim, že prísť sem bol správny krok,“ povedal Kristijan Šipek pre facebookový účet KFC Komárno.

(Zdroj: Facebook KFC Komárno, Autor: KFC Komárno)

Szöcs doposiaľ hral v troch kluboch v Skalici, Petržalke a maďarskom FC Györ. Počas jesene nastúpil za klub z hlavného mesta Slovenska v pätnástich zápasoch a tešil sa z jedného gólu. „O mojom prestupe do Komárna sme už dlhšie uvažovali. Vedenie KFC si ma našlo aj v decembri a ihneď sme sa dohodli. Páči sa mi filozofia klubu, mojím prvým cieľom je pomôcť v zotrvaní v II. lige, ale myslím si, že s týmto mužstvom sa môžeme dostať aj na vyššie priečky,“ uviedol Ladislav Szöcs pre Facebook KFC Komárno. Komárno, rovnako ako FC Petržalka bude na jar hrať o zotrvanie v II. lige.

Komárňanských fanúšikov potešilo vedenie klubu aj správami, že v tíme ostávajú Kristóf Domonkos a Kornel Saláta. Bývalý slovenský reprezentant podpísal zmluvu s KFC do júna 2021 a Domonkos bude súčasťou Komárna do konca sezóny 2019/20.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Komárno získalo Šipeka a Szöcsa. V KFC ostáva aj Domonkos a Saláta