II. liga – Kuriozita v prípravnom zápase Popradu s Lipanmi: Dvojčatá proti sebe

Branislav Sarňák|28. feb 2020 o 08:30

POPRAD – Vec, ktorá sa len tak vo futbalovom svete nevidí, dvojčatá nastúpili proti sebe! Táto rarita sa odohrala v prípravnom zápase druholigového FK Poprad s treťoligovým ŠK Odeva Lipany. Za FK nastúpil Dragan Andrič a za Odevu jeho dvojča Slobodan. Z triumfu 1:0 sa napokon tešil Dragan.

Rodáci zo Srbska hrali na Slovensku proti sebe po prvý raz, no v minulosti si však sily už zmerali. Bolo to ešte v časoch, keď bývali v Srbsku. „Bol to dobrý pocit. Hoci som v prvom rade držal palce svojmu mužstvu, želal som si, aby hral aj Slobodan dobre a myslím si, že sa mu to podarilo. Na Slovensku sme proti sebe nastúpili po prvýkrát. Slobodan si vždy chcel zahrať proti mne. Podpichoval ma, že by ma tréner mohol stavať za popradské B-mužstvo (hrá v 3. lige ako Lipany – pozn), aby sme si zahrali proti sebe. Teraz sa mu splnil sen. Bolo to fajn, hoci sme sa nestretli v žiadnom osobnom súboji,“ povedal s úsmevom pre fkpoprad.sk 30-ročný Dragan.

Z tesného víťazstva sa napokon tešili Popradčania. O ich výhre rozhodol presným zásahom Lukáša Horvátha. „Nebol to ľahký súper, Lipany hrajú spolu už dlhšie, je to zohraté mužstvo, ktoré má svoju kvalitu. Je tam veľa hráčov, ktorí už hrali v druhej lige. Hrali proti nám dobre, vedeli, že sa budú brániť a boli na to pripravení. Nakoniec sa nám ale podarilo streliť víťazný gól,“ poznamenal na margo stretnutia Dragan Andrič.


(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Kuriozita v prípravnom zápase Popradu s Lipanmi: Dvojčatá proti sebe