II. liga – Liener zažil trpkú premiéru za FC Košice: Musíme popracovať na efektivite

Branislav Sarňák|8. aug 2019 o 11:30

KOŠICE (SFZ) – Prišiel, videl, ale nezvíťazil. Výrok od Caesara takmer dokonale platil na posilu nováčika II. ligy FC Košice Erika Lienera. Ten sa prvýkrát predstavil v novom drese počas uplynulého kola na pôde Popradu. Hoci Košičania prehrali 2:3, stredopoliara môže trošku hriať pri srdci, že sa gólovo presadil, keď na konci prvého polčasu upravoval stav na 2:1.

Niekdajší mládežnícky reprezentant Slovenska strávil predchádzajúce ročníky v českých kluboch FC Vlašim, ŠK Zápy, Olympia Radotín a FK Baník Sokolov. Okrem toho počas kariér hrával za Dubnicu, Ružomberok, Znojmo, Zvolen a Borčice.

Košičanom úvod sezóny príliš nevyšiel, keď po troch kolách sú s jedným bodom na 13. mieste. „Musíme popracovať na efektivite a premieňaní šancí. Tie body a výsledky prídu, nemám z toho obavy,“ povedal pre klubovú stránku fckosice.sk Erik Liener. Ten mal po debute zmiešané pocity. „Na jednu stranu som nastúpil do prvého zápasu a dal gól, čo určite poteší, ale ako mužstvo sme to nezvládli, že sme nezobrali aspoň ten jeden bod,“ vravela nová košická akvizícia. Už prispel Liener do šatne „prískočným“? „To ma ešte len čaká, chlapci mi budú musieť vystaviť nejaký splátkový kalendár,“ zasmial sa 24-ročný stredopoliar.

Najbližšie FC Košice čaká ďalšie východniarske derby, nováčik privíta v Čermeli Partizán Bardejov. „Bardejov poznám veľmi dobre, dúfam, že s nimi uhráme tri body, nič iné neberieme,“ vyhlásil Liener.


ZOSTRIH ZO ZÁPASU FK POPRAD - FC KOŠICE

Program 4. kola II. ligy

(Autor: SFZ)

 TABUĽKA PRED 4. KOLOM

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Liener zažil trpkú premiéru za FC Košice: Musíme popracovať na efektivite