II. liga – Na záver jesene súboj dvoch 37-gólových tímov

Branislav Sarňák|8. nov 2019 o 11:00

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok, sobotu a nedeľu vybehnú druholigisti na záverečné kolo II. ligy jesennej časti. Aj počas 17. kola odvysiela Futbalnet TV dve stretnutia, v sobotu si môžu diváci pozrieť zápas FK Poprad – FK Železiarne Podbrezová a v nedeľu východniarske derby Slavoj Trebišov – FC Košice.

Duel Popradčanov s Podbrezovčanmi bude patriť k ťahákom tohto víkendu. Obaja sú v hornej časti tabuľky, futbalisti Popradu sú na 4. mieste a hostia sa nachádzajú o tri priečky nižšie. „V Podbrezovej sme odohrali doposiaľ najlepší vonkajší zápas tejto sezóny. Verím tomu, že to prenesieme aj na domáci trávnik. Je to ťažký súper, sú to mladí, behaví chalani, majú tam aj skúsených hráčov. Dúfam, že víťazstvo z Podbrezovej potvrdíme aj v domácom súboji. V každom zápase chceme vyhrať, odovzdať maximum, všetci sme odhodlaní. Verím tomu, že posledný jesenný zápas dopadne pre nás dobre a že sa rozlúčime s jeseňou víťazstvom,“ zaprial si papradský hráč Vladimír Kukoľ.

(Autor: SFZ)

Na ofenzívny zápas sa môžu fanúšikovia tešiť v Dubnici, kam zavíta rezerva Žiliny. Oba kluby doposiaľ strelili po 37 gólov, viackrát sa tešili len Banskobystričania, ktorí skórovali tri razy viac. „Pozývam všetkých na posledný jesenný zápas, keď privítame rezervu Žiliny. Verím, že sa s jeseňou rozlúčime úspešne a príde nás podporiť čo najviac fanúšikov,“ zaprial si dubnický hráč Daniel Hundák. „Nastúpime na duel proti druhému tímu tabuľky. Vieme, že súper hrá dobrý futbal, domáci zápas sme s nimi prehrali a máme im čo vracať. Chceme sa presadiť svojim štýlom a našimi silnými stránkami. Budeme chcieť vyhrať!“ vyhlásil brankár šošonov Samuel Petráš.

V nedeľu na úplný záver jesene odvysiela Futbalnet TV súboj Trebišova s Košicami. „Chcel by som pozvať každého fanúšika košického futbalu do Trebišova. Verím, že sa nás tam stretne čo najviac a spolu vyhráme. Jedine VSS,“ vravel futbalista FC Košice František Pavúk.

Program 17. kola

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Na záver jesene súboj dvoch 37-gólových tímov