II. liga – Petržalčania ukončili dohady: Aj v nasledujúcej sezóne v II. lige

(Zdroj: Facebook FC Petržalka, Autor: FC Petržalka)
Branislav Sarňák|24. jún 2020 o 06:30

BRATISLAVA (SFZ) – Vedenie FC Petržalka v utorok večer potešilo fanúšikov. Tí v posledných týždňoch diskutovali o tom, v akej súťaži sa ich tím v budúcej sezóne predstaví.

„V súvislosti so špekuláciami a šíriacimi sa nepresnými informáciami fanúšikov na sociálnych sieťach – FC Petržalka sa aj v nasledujúcej sezóne predstaví v II. lige. Viac informácií o kádri, realizačnom tíme a pláne letnej prípravy, prinesieme v najbližších dňoch,“ uviedol klub na svojom Facebooku. „Áno, je to tak, v budúcej sezóne budeme hrať opäť v II. lige. Tešíme sa na kvalitných súperov a ťažké zápasy. Do súťaže sme už aj oficiálne podali prihlášku,“ potvrdil pre futbalnet.sk manažér klubu Dominik Tóth. Petržalčania pred prerušením súťaže boli na 14. mieste. Po reštarte pokračuje v Skupine o postup do Fortuna ligy len šesť najlepších mužstiev.

V stredu ráno mali prihlášku do súťažného ročníka II. ligy 2020/21 potvrdenú okrem Petržalky aj tímy – KFC Komárno, FC ŠTK 1914 Šamorín, FC Košice, MŠK Púchov a MFK Skalica. Kluby sa môžu do druhej najvyššej súťaže a aj budúcosezónnej edície Slovnaft Cupu prihlásiť do 26. júna do 23.59 h. Nová sezóna II. ligy odštartuje počas úvodného augustového víkendu, prvý hrací deň je na programe 1. augusta.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Petržalčania ukončili dohady: Aj v nasledujúcej sezóne v II. lige