II. liga – Petržalčania oficiálne predstavili posily, do tímu pribudli Kamenár s Kolčákom

Posily FC Petržalka - Ľuboš Kamenár a Kristián Kolčák.
Posily FC Petržalka - Ľuboš Kamenár a Kristián Kolčák. (Autor: fcpetrzalka.sk)
Branislav Sarňák|24. sep 2019 o 14:15

Kamenár odohral za Petržalku už sto zápasov.

BRATISLAVA – Druholigový FC Petržalka oficiálne predstavil dvoch nových hráčov! Do šatne pribudli brankár Ľuboš Kamenár a stopér Kristián Kolčák. Obaja už boli na súpiske v poslednom ligovom kole v Skalici (0:2). Kolčák na Záhorí odohral celý duel, Kamenár sedel na lavičke náhradníkov.

Kamenár si obliekal bielo-čierny dres v rokoch 2005 až 2009 a na svojom konte má 100 zápasov. „Po tom, ako som rozviazal profesionálny kontrakt v Mladej Boleslavi, klub a tréner brankárov Miroslav Mentel mi podali pomocnú ruku. V Petržalke trénujem od mája, počas letnej prestávky som dostal niekoľko ponúk z iných klubov, nakoniec som sa rozhodol zostať v Petržalke,“ povedal pre fcpetrzalka.sk o svojom návrate do klubu Ľuboš Kamenár.

A pokračoval: „Za ten čas sa veľa zmenilo, no petržalský duch zostal. Stále cítim veľkú podporu fanúšikov, ich hrdosť na svoj klub, vďaka nim je atmosféra na domácich zápasoch v II. lige najfutbalovejšia. Na Petržalku mám len tie najkrajšie spomienky, je to po rodnej Trnave môj druhý domov, v tomto klube som prežil najkrajšie futbalové roky. Aj z tohto pohľadu cítim záväzok a prajem si, aby som naplnil očakávania petržalskej futbalovej verejnosti.“

(Autor: SFZ)

Kolčák už stihol po prestupe z maďarského Haladás Szombathelyi odohrať za Petržalčanov jeden zápas. No debut si predstavoval inak, so spoluhráčmi podľahli Skaličanom 0:2.

„V prvom rade som vďačný za možnosť pôsobiť v Petržalke. S majiteľmi som bol v kontakte dlhší čas, po tom, ako som ukončil pôsobenie v Maďarsku ma oslovili s ponukou obliekať petržalský dres. Klub pomohol mne, ja sa budem snažiť pomôcť klubu. Verím, že v ďalších zápasoch budeme zbierať body,“ vravel pre petržalský web Kristián Kolčák

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Petržalčania oficiálne predstavili posily, do tímu pribudli Kamenár s Kolčákom