II. liga – Podbrezová predstavila nového trénera, Cifranič: Chcem hrať o špicu tabuľky a vrátiť sa do Fortuna ligy

(Zdroj: TASR, Autor: Pavel Neubauer)
Branislav Sarňák|2. jún 2020 o 11:00

PODBREZOVÁ (SFZ) – Účastník II. ligy FK Železiarne Podbrezová predstavil v pondelok prostredníctvom svojho webu nového trénera A-tímu. Žezlo po Jozefovi Moresovi prevzal Vladimír Cifranič.

„Funkcionári Podbrezovej ma s ponukou na trénovanie ich ,áčka’ oslovili po úvodnom jarnom kole. Rokovania sme dotiahli počas koronapauzy. Bol som však naklonený tomu, aby som sa stal trénerom Podbrezovej,“ povedal pre futbalnet.sk Vladimír Cifranič. 

Ten prichádza na Horehronie z mužstva ďalšieho druholigistu MŠK Púchov. „Najskôr musím povedať, že v Púchove som bol spokojný, hráči vytvorili dobrú partiu a cítil som aj podporu funkcionárov, ktorí sa mi snažili prichystať čo najlepšie zázemie pre prácu. Podbrezová je konsolidovaný klub, teším sa na prácu s mladými hráčmi, čo je aj jednou z filozofií. V klube je tiež zázemie na vysokej úrovni,“ priblížil 45-ročný lodivod, ktorého asistentmi budú Pavol Mlynár a Ján Gajdošík. Aký má Cifranič cieľ s novým tímom? „Chcem hrať o špicu tabuľky a vrátiť sa do Fortuna ligy,“ prezradil Cifranič.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Podbrezová predstavila nového trénera, Cifranič: Chcem hrať o špicu tabuľky a vrátiť sa do Fortuna ligy