II. liga – Podbrezovčania získali posilu do útoku, od Zacharu si sľubujú góly

Branislav Sarňák|30. jan 2020 o 10:45

PODBREZOVÁ – Druholigový nováčik FK Železiarne Podbrezová predstavil posilu do útoku. Mateusz Zachara prichádza do klubu z FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa, kde v štrnástich zápasoch strelil dva góly.

Zachara okrem Pohronia pôsobil aj v Górniku Zabrze, GKS Katowice, Wisle Krakow a Rakowe Czestochowa. Okúsil napríklad aj futbal v Číne, kde si obliekal dres HN Jianye. „Prichádza k nám skúsený útočník Mateusz Zachara, na ktorého sa veľmi spoliehame. Sľubujeme si od neho najmä góly. Verím však, že bude aj určitým vzorom pre našich mladých hráčov v profesionalizme. Mateusz má za sebou veľmi zaujímavú kariéru a patril aj do širšieho kádra poľskej reprezentácie. Hrával poľskú Ekstraklasu, kde strelil viac ako 20 gólov, pôsobil v Číne aj Portugalsku. Posledný polrok strávil v FK Pohronie. Dohoda znie na jeden a pol roka, veríme však, že pri obojstrannej spokojnosti môže naša vzájomná spolupráca trvať dlhšie,“ povedal pre web zpfutbal.sk generálny manažér Podbrezovej Miroslav Poliaček.

Zachara sa v Podbrezovej presadil už aj gólovo, keď rozhodol o výhre 1:0 v prípravnom dueli nad poľským tímom Zaglebie Sosnowiec. 

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Podbrezovčania získali posilu do útoku, od Zacharu si sľubujú góly