II. liga – Popovič späť do Komárna, Dukla ulovila Frimmela

Branislav Sarňák|22. júl 2020 o 09:00

BRATISLAVA – Kádre pred štartom novej sezóny, ktorá odštartuje 1. augusta, vystužili aj Komárňania a Banskobystričania. Za Duklu bude v ročníku 2020/21 hrať Marek Frimmel a do KFC sa vracia Mihajilo Popovič.

Popovič doposiaľ za Komárno odohral v sezóne 2017/18 trinásť zápasov a na jeseň 2018/19 naskočil do osemnástich duelov. „Komárno je môj druhý domov. Koncom mája mi skončila v Skalici zmluva a KFC hneď zareagoval. Keď ti niekto volá z domova, ihneď to zdvihneš. Na spolupráci sme sa dohodli rýchlo. Cieľ je dobre sa pripraviť po tejto dlhej pauze na nový ročník a krok za krokom ísť k spoločnému cieľu. Teším sa aj na spoluprácu s pánom trénerom Miroslavom Karhanom. Verím, že jeho skúsenosti zo zahraničia môžu byť tomuto mužstvu veľkým prínosom,“ povedal pre facebookový účet Komárna Mihajilo Popovič. Obranca prichádza do Komárna zo Skalice.

(Autor: SFZ)

Frimmel: Najmä chcem byť zdravý a prebojovať sa do základnej zostavy

Banská Bystrica predstavila prvú posilu pred štartom nového ročníka, zo Skalice do jej kádra prichádza Marek Frimmel. „K 30. júnu sa mi skončila v Skalici zmluva a keďže k jej predĺženiu neprišlo, tak ma oslovil pán Norbert Juračka z Dukly, že je o mňa v Banskej Bystrici záujem. Rýchlo sme sa dohodli, nemal som nad čím váhať. Pocity po podpise zmluvy sú, samozrejme, pozitívne, veď Dukla patrí k špičke v 2. lige, čo potvrdila aj v nedávno skončenej sezóne. Škoda, že sa chalanom nepodarilo postúpiť, vravel pre mfkdukla.sk Marek Frimmel.

Aké má Frimmel ciele v novom klube? „Najmä chcem byť zdravý, prebojovať sa do základnej zostavy a pomôcť mužstvu k čo najlepším výsledkom. Dukla má výborne poskladané a hlavne skúsené mužstvo, dobré individuality. A základom všetkého je, samozrejme, dobrá partia chlapcov, čo vidím už do začiatku, ako som do Dukly prišiel,“ prezradil Frimmel.

Marek Frimmel posilní Banskú Bystricu.
Marek Frimmel posilní Banskú Bystricu. (Zdroj: mfkskalica.sk, Autor: MFK Skalica)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Popovič späť do Komárna, Dukla ulovila Frimmela