II. liga – Popradčania proti tretiemu nováčikovi za sebou

Branislav Sarňák|2. aug 2019 o 11:00

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok, sobotu a nedeľu je na programe 3. kolo II. ligy. Futbalnet TV prinesie fanúšikom opäť dva zápasy. Dnes MFK Dukla Banská Bystrica – MFK Ružomberok B a v nedeľu FC Petržalka – MŠK Žilina B.

Zaujímavá konfrontácia sa rysuje v Poprade, kde pricestuje nováčik MFK Košice. Pre Popradčanov to bude duel s tretím nováčikom za sebou, najskôr si poradili s rezervou Slovana B 1:0 a potom s Podbrezovou 3:0. „Živo si pamätám košický tím ešte z predošlých čias, keď k nám do Popradu prišli ligové Košice. Bol to vtedy krásny futbal, myslím si, že sme vtedy vyhrali 3:0, bol plný štadión. Pevne verím, že aj teraz ľudia prídu, Košice sú zvučné, futbalové meno. Nič krajšie ako tento výborný vstup do súťaže sme si nemohli želať. Čaká nás nevyspytateľný nováčik z Košíc. Musíme byť ostražití, určite budú chcieť u nás niečo uchmatnúť ako sa to podarilo nám naposledy v Podbrezovej,“ povedal pre klubový web FK Poprad brankár Ján Malec, ktorý si v úvodných dvoch majstrovských zápasoch udržal čisté konto. Ako derby s Košicami vníma tréner Popradu Marek Petruš? „Je to nepríjemný súper, ktorý má zopár kvalitných futbalistov. My sa ale musíme pozerať sami na seba. Svojim hráčom verím, máme veľmi kvalitné mužstvo. Ak podáme podobný výkon ako v Podbrezovej, verím, že budeme úspešní aj v najbližšom domácom zápase. Čím je v tíme väčšia konkurencia, tým lepšie výkony hráči podávajú. Kabína funguje dobre, máme zaujímavých, kvalitných hráčov. Konkurencia nám môže len pomôcť,“ vravel Marek Petruš.

„Celý týždeň makáme a drieme, v sobotu nás čaká Poprad. Prídte nás podporiť, my budeme bojovať. Všetci spolu silnejší!“ vyhlásil hráč Košíc František Vancák.

Program 3. kola

(Autor: SFZ)


TABUĽKA PRED 3. KOLOM II. LIGY

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Popradčania proti tretiemu nováčikovi za sebou