II. liga - Popradčania sa rozlúčili s Kamilom Kopúnkom

(Zdroj: FK Poprad, Autor: FK Poprad)
Branislav Sarňák|21. aug 2018 o 14:00

zdroj: fkpoprad.sk

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Kamil Kopúnek a vedenie FK Poprad sa po vzájomnej dohode rozhodli na predčasnom ukončení vzájomnej spolupráce. Hoci mal Kopúnek zmluvu v Poprade na dlhšie obdobie, obe strany sa dohodli na jej predčasnom rozviazaní.

Pred úvodným výkopom sobotňajšieho zápasu 5. kola druhej ligy doma proti Lipanom (7:0) sa uskutočnila milá slávnosť. Vedenie FK Poprad na čele s prezidentom klubu Romanom Dvorčákom poďakovalo stredopoliarovi za jeho pôsobenie pod Tatrami. Trnavský rodák obdržal dres FK Poprad i darčekový kôš a rozlúčil sa so svojimi spoluhráčmi i divákmi na tribúne.

(Zdroj: FK Poprad, Autor: FK Poprad)

"Keď som prišiel do Popradu, vôbec som nepoznal týchto chlapcov. Po mesiaci – dvoch sme dali dokopy super partiu. Veľmi pekne im ďakujem, vytvorili mi tu veľmi pekné prostredie, celý klub, od jeho prezidenta počnúc. Cítil som sa tu veľmi dobre a je mi teraz trošku ťažko," prezradil Kamil Kopúnek pre klubový web a k svojej budúcnosti dodal: "Uvidíme, čo bude ďalej. Sú všelijaké šumy, či už pôsobenie v Iráne alebo iné možnosti. Teraz si to musím nechať prejsť hlavou, mám tam aj iné ponuky. Uvidím, či ešte budem hrať futbal alebo sa budem venovať tomu, čo mám rozbehnuté v Trnave."

Fotografie v článku sú z facebookového profilu FK Poprad a z klubovej stránky.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga - Popradčania sa rozlúčili s Kamilom Kopúnkom