II. liga – Odchovanec vypadávajúceho Prešova Maník: Dúfajme, že všetko zlé bude na niečo dobré

Maník verí, že prešovský futbal sa pozviecha.
Maník verí, že prešovský futbal sa pozviecha. (Zdroj: FK Poprad, Autor: FK Poprad)
Branislav Sarňák|15. máj 2019 o 09:50

BRATISLAVA (SFZ) – Dve kolá pred koncom sa kryštalizuje spodná časť druholigovej tabuľky. Okrem posledných Lipian zostanú už s určitosťou v zóne zostupu aj dve futbalové bašty – FK Inter Bratislava a 1. FC Tatran Prešov.

Prešovu chcel dopomôcť k záchrane aj Miroslav Keresteš, ktorý sa do Tatrana vrátil počas zimnej pauzy po ôsmich rokoch. Vtedy však hosťoval v tímoch ako Veľký Šariš či Lokomotíva Košice. Na jar za tím z metropoly Šariša odohral jedenásť zápasov. Hlavný cieľ – záchranu, však nepomohol dosiahnuť ani on. „K návratu ma viedol rodinný život. Chcel som pomôcť, mrzí ma, že sa to nepodarilo,“ povzdychol si pre 1fctatran.sk Miroslav Keresteš. Kde podľa neho najviac tlačila Prešov topánka? „Opakuje sa to už po niekoľkýkrát. Začíname hrať až keď dostaneme gól, to je dosť neskoro. Súper bol nad nami psychicky, ale dostali sme sa z toho, vyrovnali, druhý polčas sme hrali dobre. Chýbali nám góly. Väčšinu šancí vypracoval Standa (Stanislav Olejník pozn.), ktorý má sedemnásť rokov a ešte nemá také skúsenosti, aby všetko vyriešil tak, ako je potrebné,“ vravel kapitán mužstva.

(Autor: SFZ)

Odchovanec klubu Filip Maník verí, že vypadnutie bude pre Prešov odrazový mostík k lepším zajtrajškom. „Dúfajme, že všetko zlé bude na niečo dobré. Verím, že tak ako sa po vypadnutí vzkriesil košický futbal, nastane to vzkriesenie aj tu a že sa to pohne aj so štadiónom,“ zaprial si Filip Maník.

O poslednom vypadávajúcom sa rozhodne v posledných dvoch kolách. Z dvojice Lokomotíva Košice, Slavoj Trebišov, to majú lepšie rozohrané Košičania. Tí majú pred Trebišovčanmi päťbodový náskok.

foto: FK Poprad



Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Odchovanec vypadávajúceho Prešova Maník: Dúfajme, že všetko zlé bude na niečo dobré