II. liga – Rypák sa vracia po troch sezónach do Púchova: Už dávnejšie som rozmýšľal o návrate domov

Branislav Sarňák|21. júl 2020 o 14:25

PÚCHOV – Ani v MŠK Púchov nespia na vavrínoch a posilňujú káder pred štartom nového ročníka II. ligy. Po troch sezóna v Dunajskej Lužnej sa domov vracia Peter Rypák.

„Už dávnejšie som rozmýšľal o návrate domov do klubu MŠK Púchov. Mám pekné spomienky na dorast, ale aj na moje prvé štarty za A-tím. Klub mi bol vždy blízky srdcu. Súčasná situácia urýchlila moje rozhodovanie a som rád, že som dostal opäť možnosť hrať za Púchov. Myslím, že každý hráč by chcel, ak má možnosť, hrať za domáci klub. Predsa, doma sa cítite najlepšie a reprezentujete svoje mesto,“ priblížil Peter Rypák pre facebookový účet MŠK Púchov dôvody, prečo sa rozhodol vrátiť do klubu, v ktorom futbalovo vyrastal.

V ostatnom prípravnom stretnutí proti Interu Bratislava (4:2) nastúpili za Púchov viacerí hráči z uplynulej sezóny – Peter Pilný, Rastislav Ozimý, Jakub Pavlovič, Stanislav Lacko, Matej Loduha, Patrik Mráz, Juraj Martinček, Tomáš Kopiš či Daniel Pilný. „Hráčsky káder hodnotím pozitívne. Chalani majú svoje kvality, je tu super partia. Atmosféra v šatni je výborná, už to treba len preniesť na ihrisko a verím, že budú dobré výsledky. Klub je stabilizovaný, všetko potrebné funguje tak, ako druholigové mužstvo fungovať má. A čo sa týka mňa, ku mne sa klub zachoval vždy férovo, čiže môžem povedať len pozitíva,“ vravel Rypák, ktorý sa v príprave tešil sa aj z presných zásahov, dvakrát sa presadil proti Uherskému Brodu (3:1) a raz proti Bánovej (1:3).

(Autor: SFZ)

Aké ciele si dáva posila MŠK Púchov do sezóny 2020/21, ktorá odštartuje 1. augusta, ale Púchovčania do nej naskočia až v 2. kole 8. augusta v Košiciach proti FC, keďže v úvodnom kole majú voľný žreb? „Mojím prianím je, aby som podával stabilné výkony, nech sa na mňa môže vždy tréner spoľahnúť a dúfam, že sa mi bude strelecky dariť, keďže moja pozícia je útočník,“ zakončil Rypák.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Rypák sa vracia po troch sezónach do Púchova: Už dávnejšie som rozmýšľal o návrate domov