II. liga – Petržalka a Šamorín si napokon v nedeľu zmerajú sily. Ako bude vyzerať ich zápas?

Branislav Sarňák|14. mar 2020 o 19:00

BRATISLAVA (SFZ) – Futbal má na Slovensku kvôli šíreniu koronavírusu síce stopku, napriek tomu si FC Petržalka zmeria sily s hráčmi Šamorína. Tieto dva kluby mali proti sebe nastúpiť v 19. kole II. ligy, ktoré malo byť na programe tento víkend. Ako je možné, že napokon budú súperiť?

Miesto súbojov na ihrisku si to tieto dva kluby medzi sebou rozdajú na herných konzolách cez internet. „V situácii, keď tímy naprieč všetkými športami nie sú schopné vykonávať svoju profesiu, sme chceli priniesť chalanom trochu rozptýlenia a zároveň ukázať, že napriek tomu, že nemôžu robiť to, čo majú najradšej, je stále veľa možností, ako sa zabaviť a byť zodpovední voči sebe i okoliu,” komentoval pre stksamorin.sk iniciatívu športový riaditeľ ŠTK Csaba Horváth. Šamorínske farby bude hájiť Draško Matej Marič-Bjekič.

„Táto iniciatíva vyšla od Šamorínčanov. Malo by sa hrať jeden proti jednému a výkop by mal byť v čase začiatku stretnutia, čiže v nedeľu o 10.30 h. Za nás by mal hrať Samuel Ďurek. V tejto dobe je to príjemné spestrenie času, keďže, žiaľ, na ihrisko nemôžeme vybehnúť,“ reagoval pre futbalnet.sk manažér A-tímu Dominik Tóth.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Petržalka a Šamorín si napokon v nedeľu zmerajú sily. Ako bude vyzerať ich zápas?