II. liga – Šláger 9. kola Dubnice so Skalicou aj na Futbalnet TV

Branislav Sarňák|13. sep 2019 o 09:30

BRATISLAVA (SFZ) – V sobotu a nedeľu je na programe 9. kolo II. ligy. Sobotný šláger kola so začiatkom o 16.00 h medzi prvou Dubnicou a štvrtou Skalicou odvysiela naživo Futbanet TV.

Dubničania sú pred 9. kolom lídrom II. ligy.
Dubničania sú pred 9. kolom lídrom II. ligy. (Zdroj: SFZ, Autor: SFZ)

Dubnica v uplynulom kole utŕžila prvú prehru v sezóne, keď nestačila na Poprad (2:3). Na domácej pôde ju však nik nedokázal zdolať už vyše roka. „Čaká nás veľmi náročný súper, jeden z ašpirantov na postup. Na ihrisku odovzdáme všetko, chceme ukázať, čo je v našich silách. Verím, že nás prídu povzbudiť fanúšikovia v čo najväčšom počte a dúfam, že ich potešíme dobrým výsledkom,“ povedal hráč Dubnice Martin Janco. Skaličania sa túto dubnickú sériu pokúsia prelomiť. „Vieme, že nás nečaká nič ľahké, Dubnica je na čele tabuľky a v tejto sezóne prehrala len raz, inak všetky zápasy pred tým vyhrala, aj to hovorí o náročnosti súpera. My sa však pozeráme na seba, chceme hrať svoju hru a odniesť si domov tri body,“ zaprial si skalický stredopoliar Filip Blažek.

V nedeľu si budú môcť fanúšikovia II. ligy pozrieť na Futbalnet TV duel Petržalky s Popradom. Tím z hlavného mesta v minulom kole podľahol Podbrezovej 0:2. „Poprad je mužstvo, ktoré sa dlhodobo snaží postúpiť do najvyššej súťaže. Očakávam kvalitného súpera s dobrou organizáciou hry. Pre mňa je to jedno z najlepších mužstiev v súťaži. Musíme sa na duel dôkladne pripraviť,“ uviedol kouč Petržalky Jozef Dojčan. Ako vidí duel s FC Petržalka kapitán Popradu Štefan Zošák? „Zápasy s Petržalkou na jej pôde nie sú nikdy jednoduché. Súper má dobrý káder, dobrých fanúšikov a hrá sa na umelej tráve, čo má tiež isté špecifiká. Navyše v uplynulom kole prehral s Podbrezovou a bude chcieť získať tri body. U nás panuje dobrá nálada, Dubnicu sme ako prví zdolali v lige a v týždni postúpili v Slovenskom pohári cez Prešov,“ vravel Zošák.

(Autor: SFZ)

V nedeľu prvýkrát nastúpia hráči Šamorína v domácom prostredí, kde privítajú rezervu Ružomberka. Tamojšia hracia plocha prešla rekonštrukciou a Šmaorínčania mali doposiaľ prechodný domov v Dunajskej Strede.

Ako jediný tím v súťaži doposiaľ nevyhral posledný Slavoj Trebišov a východniarov nečaká nič ľahké ani tentoraz. V sobotu sa predstavia v Podbrezovej.

Program 9. kola II. ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Šláger 9. kola Dubnice so Skalicou aj na Futbalnet TV