II. liga – Stretnutie pred štartom jari, Richtárik: Toto je priestor, aby sme rozobrali to, čo vás zaujíma

Branislav Sarňák|20. feb 2020 o 08:30

BANSKÁ BYSTRICA (SFZ) – Zástupcovia druholigových klubov sa v stredu stretli v Banskej Bystrici na pracovnom stretnutí pred jarnou časťou súťaže 2019/20. Na programe mali niekoľko bodov, napríklad stav infraštruktúry štadiónov, videoanalýzu problémových situácii z jesennej časti či marketingové aktivity.

Na úvod stretnutia privítal funkcionárov predseda Komisie pre riadenie II. ligy Miroslav Richtárik. „Ďakujem, že ste prišli. Toto je priestor, aby sme sa pred začiatkom jari stretli a rozobrali to, čo zaujíma vás a aj nás,“ povedal Miroslav Richtárik. Po ňom sa prihovoril účastníkom pracovného stretnutia prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. „Ďakujem za pozvanie. Jesenná časť nám ukázala, že súťaž má veľkú kvalitu. Je na vyššej úrovni, ako pred dvoma rokmi, čo sa ukázalo pri rokovaniach s rôznymi partnermi. Prebiehajú s nimi rokovania a verím, že na jeseň ich budeme mať,“ vravel prvý muž slovenského futbalu.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Stretnutie pred štartom jari, Richtárik: Toto je priestor, aby sme rozobrali to, čo vás zaujíma