II. liga – V 14. kole súboj prvej Banskej Bystrice s posledným Trebišovom

Branislav Sarňák|18. okt 2019 o 13:00

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok a v sobotu sú na programe zápasy 14. kola II. ligy. Futbalent TV odvysiela dva duely, dnes duel Popradčanov s rezervou Ružomberka a zajtra stretnutie Dubnice s Petržalkou.

Banskobystričania chcú porit Trebišovu potvrdiť tri body zo zápasu s FC Petržalka.
Banskobystričania chcú porit Trebišovu potvrdiť tri body zo zápasu s FC Petržalka. (Zdroj: Facebook FC Petržalka, Autor: FC Petržalka)

Popradskí futbalisti minulý víkend triumfovali v Šamoríne. Bodovať naplno potrebovali, lebo pred tým podľahli Žiline B a Bardejovu. Aktuálne na čelo tabuľky strácajú štyri body. „Očakávam náročný zápas, keďže všetky B-mužstvá sú nevyspytateľné. My sa ale musíme pozerať iba sami na seba a odviesť proti rezerve Ružomberka kvalitný výkon. Všetkých fanúšikov chcem pozvať na štadión, verím, že nás prídu povzbudiť. Bolo by fajn, aby sme spolu vytvorili dobrú kulisu a videli pekný futbal,“ povedal pred dnešným stretnutím hráč Popradu Viktor Maťaš. Výkop je o 16.00 h.

V sobotu si fanúšikovia môžu pozrieť súboj Dubnice s Petržalkou. Dubničania minulý víkend podľahli doma Košiciam a na čele tabuľky ich vystriedala Banská Bystrica. Dubnickí hráči na ich pôde prehrali v ligovom stretnutí po viac ako roku a s Petržalkou budú chcieť začať novú šnúru. „Budeme sa snažiť napraviť nepriaznivý výsledok a herný prejav zo zápasu proti Košiciam. Verím, že nás prídu podporiť fanúšikovia v hojnom počte, tešíme sa na vás,“ zaprial si Dubničan Maroš Čurik.

Futbalisti vedúcej Banskej Bystrice privítajú v sobotu posledný Trebišov, ktorý uplynulý víkend zaknihoval prvú výhru v sezóne. Na banskobystrickom štadióne Štiavničky začali s rekonštrukčnými prácami a tak futbalisti MFK našli azyl na najbližšie domáce stretnutie v Žiari nad Hronom na ihrisku FK Pohronie. „Bude to náročný zápas. Trebišov v minulom kole zvládol duel proti Komárnu, my však chceme potvrdiť tri body získaná proti Petržalke. Chcel by som pozvať fanúšikov, aby nás prišli podporiť,“ uviedol hráč MFK Patrik Prikryl.

(Autor: SFZ)

Program 14. kola II. ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – V 14. kole súboj prvej Banskej Bystrice s posledným Trebišovom