II. liga – V 15. kole cestujú vedúce tímy na východ republiky

Branislav Sarňák|25. okt 2019 o 13:30

BRATISLAVA (SFZ) – V sobotu a v nedeľu je na programe 15. kolo II. ligy. Prvé dva tímy čakajú súboje so súpermi zo zóny zostupu, Banskobystričania cestujú do Bardejova a Dubničania do Trebišova. Hráči Slavoja odohrajú prvý zápas v tejto sezóne pred vlastnými fanúšikmi. Doposiaľ totiž Trebišovčania stavali novú hlavnú tribúnu.

Dve stretnutia odvysiela Futbalnet TV. V sobotu si môžu fanúšikovia pozrieť duel Púchova s Popradom. Popradčania predošlé dve kolá vyhrali v nastolenom tempe chcú pokračovať aj na pôde tohtosezónneho nováčika. „Na Púchov sa pripravujeme tak ako na každého iného súpera. Určite tam chceme zabodovať a priniesť si domov tri body. Nálada je už lepšia, sme radi, že sme teraz ostatné dva zápasy vyhrali. Dúfam, že sa nám to podarí aj v Púchove,“ zaprial si hráč Popradu Matej Grešák. Po 14 rokoch sa opäť objaví v púchovskom drese Patrik Mráz. „Na zápas sa teším. Nebude to pre mňa jednoduché. Keď som tu hral pred 14 rokmi, vypadlo sa, čo bolo smutné. Teraz sa na návrat teším,“ povedal Mráz. Zápas má výkop v sobotu o 14.30 h.

(Autor: SFZ)

V nedeľu dopoludnia od 10.30 h prinesie Futbalnet TV súboj rezervy Ružomberka so Skaličanmi. Futbalista Záhorákov Martin Nagy v minulosti hral aj za „ružu“. „Do Ružomberka som sa dostal v mladom veku. Nebolo to úplne ľahké, postupne som si zvykol na nové prostredie. Napokon to vypálilo veľmi dobre, odohral som tam šesť sezón za áčko. Vždy sa tam budem rád vracať, či už na dovolenku, alebo na návštevu k známym. Bolo to pekné obdobie. Dúfam, že nadviažeme na domáci výkon proti Šamorínu a domov si privezieme tri body,“ vravel Nagy pre mfkskalica.sk.

Prvé dva tímy tabuľky cestujú na východ Slovenska, kde si zmerajú sily s mužstvami, ktoré sú v pásme zostupu. Líder z Banskej Bystrice sa predstaví na pôde Bardejova. „V Bardejove chceme potvrdiť našu formu a bodovať,“ vyhlásil hráč Dukly Erik Gaško. Aký je cieľ Dubnice v Trebišove? „Trebišov bude hrať prvý raz v tejto sezóne na domácom štadióne. Zápas bude mať náboj, my sa budeme snažiť podať čo najlepší výkon a necháme všetko, čo je v nás, na ihrisku,“ uviedol futbalista Dubnice Aurel Dávidík.

Program 15. kola II. ligy

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – V 15. kole cestujú vedúce tímy na východ republiky