II. liga – V 2. kole premiéra Dubnice v Skupine o postup do FL

Branislav Sarňák|19. jún 2020 o 09:00

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok a sobotu bude II. liga pokračovať zápasmi 2. kola Skupiny o postup do Fortuna ligy. Najskôr „železiari“ privítajú Dubničanov, pre ktorých to bude prvý súťažný zápas po koronapauze. V sobotu si zmerajú sily Popradčania s Banskobystričanmi. Obe stretnutia odvysiela naživo Futbalnet.tv.

(Autor: Futbalnet)

Podbrezovčania v úvodnom kole vytrápili Banskú Bystricu, nad ktorou dokonca videli 2:0. O tri body prišli až v nadstavenom čase druhého polčasu (2:2). Teraz budú chcieť dobrý výkon a aj bodový zápis zopakovať aj proti ďalšiemu ašpirantovi na postup do baráže Dubnici. „Bude to veľmi náročný zápas. Dubnica má kvalitné, vyvážené mužstvo, v ktorom je mix mladých a skúsených hráčov, ktorí majú svoju kvalitu. Počas celej sezóny podávajú veľmi dobré výkony. Budeme sa snažiť hrať náš futbal, útočný, rýchly a kombinačný. Verím, že sa nám podarí vytvoriť si dostatok príležitosti na strelenie gólu. Do zápasu ideme s cieľom vyhrať. Verím, že sa nám to pred domácimi divákmi podarí,“ povedal pre zpfutbal.sk Peter Kováčik

„Po viac ako trojmesačnej pauze nás čaká duel v Podbrezovej. Verím, že nás naši fanúšikovia prídu podporiť na štadión, alebo nám budú fandiť prostredníctvom internetového vysielania. Na zápas sa už tešíme,“ reagoval pred piatkovým stretnutím brankár Dubnice Tomáš Digaňa. Zápas, ktorého výkop je o 16.00 h, môžete naživo sledovať TU!

Popradčania uplynulý víkend tesne podľahli Skalici, keď inkasovali gól z pokutového kopu. V sobotu si budú chcieť napraviť chuť proti hráčom Dukly. „Verím, že nás prídu podporiť fanúšikovia, Banskobystričania budú bojovať, ale my im nedáme nič zadarmo. Chceme vyhrať,“ vyhlásil hráč FK Poprad Dávid Maliňák.

Aká je nálada v banskobystrickom kádri pred sobotným duelom? „Atmosféra je dobrá, na Poprad sme sa v týždni chystali, vieme, že to nebude jednoduchý zápas, ale urobíme všetko pre úspech. Mrzí nás, že nás nemôže podporiť náš fan klub, vo Zvolene urobili naši fanúšikovia skvelú atmosféru, klobúk dolu,“ konštatoval pre mfkdukla.sk obranca Ján Nosko. Stretnutie so začiatkom o 17.00 h môžete naživo sledovať TU!

Program 2. kola Skupiny o postup do Fortuna ligy

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – V 2. kole premiéra Dubnice v Skupine o postup do FL