II. liga – Vladimír Weiss mladší na príprave v Podbrezovej, Špyrka: Sme radi, že sme si zatrénovali s ďalším top hráčom

(Zdroj: Instagram Jozef Spyrka, Autor: j.š.)
Branislav Sarňák|10. feb 2020 o 08:30

POBREZOVÁ (SFZ) – Po Marekovi Hamšíkovi si vyskúšal tréningový proces v tíme druholigistu FK Železiarne Podbrezová aj Vladimír Weiss mladší. Ten sa po zranení dostáva postupnými krokmi do záťaže a minulý týždeň sa už pripravoval aj s tímom.

Weiss po konci v katarskom Al-Gharafa je momentálne bez klubu a pred tým, ako rozhodne o svojej futbalovej budúcnosti, chce byť na sto percent pripravený, na čom pracuje. Začiatkom roka informoval fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí statusom „Návrat sa začína“. Počas uplynulého týždňa už trénoval s hráčmi Podbrezovej, s ktorými absolvoval tri tréningové jednotky. „Je to fajn. Myslím si, že všetci chalani sme radi, že si môžeme zatrénovať s ďalším top hráčom,“ povedal o prítomnosti Vladimíra Weissa mladšieho pre futbalnet.sk stredopoliar „železiarov“ Jozef Špyrka.

Vladimír Weiss mladší počasí tréningu v Podbrezovej.
Vladimír Weiss mladší počasí tréningu v Podbrezovej. (Zdroj: Facebook FK Železiarne Podbrezová, Autor: FK Železiarne Podbrezová)

Aký je Vladimír Weiss v šatni a na tréningu? „Úplne super, je naozaj v pohode. Do nášho tréningového procesu priniesol kvalitu, dribling, svoj talent a môžem povedať, že aj motiváciu hlavne pre mladých chalanov,“ vravel reprezentant Slovenska do 21 rokov.

Okrem Weissa trénoval v minulosti s Podbrezovou aj Marek Hamšík. „Obaja sú top hráči, ako ich poznáme aj z reprezentácie. Marek hral jednoduchšie a rozdával prihrávky a Vlado ako krídlo využíva hlavne svoj talent a situácie jeden na jedného,“ konštatoval Špyrka.

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Vladimír Weiss mladší na príprave v Podbrezovej, Špyrka: Sme radi, že sme si zatrénovali s ďalším top hráčom