Konferencia Šport a právo 2019 - základné informácie

(Autor: Konferencia Šport a Právo)
Michal Trško|5. júl 2019 o 00:00

Prinášame Vám predbežnú informáciu o pripravovanom programe VIII. ročníka konferencie “Šport a právo 2019”, ktorá sa uskutoční v dňoch 3. - 4. októbra 2019 v hoteli Aquacity v Poprade.

Prinášame Vám predbežnú informáciu o pripravovanom programe VIII. ročníka konferencie “Šport a právo 2019”, ktorá sa uskutoční v dňoch 3. - 4. októbra 2019 v hoteli Aquacity v Poprade. Po veľmi dobrej skúsenosti z konferencie Šport a médiá budú v rámci programu konferencie dominovať opäť moderované diskusné stoly. 

Slovensko potrebuje poctivú pluralitnú verejnú odbornú diskusiu zameranú na podstatu veci, a nie na zneváženie diskusného partnera. 

Cieľom argumentácie alebo diskusie by nemalo byť víťazstvo, ale pokrok.
(Joseph Joubert)

Spoločne sa postupne, veríme, naučíme spravovať veci verejné v našej krásnej krajine a odpútať pozornosť od nositeľa názoru, myšlienky, riešenia, otázky, pripomienky či výhrady ku samotnej podstate veci, čo nás privedie k dlhodobo udržateľným riešeniam.

Keďže v čase konferencie bude pár mesiacov do parlamentných volieb, program konferencie sa zameria na rekapituláciu toho, čo sa podarilo či nepodarilo splniť v uplynulom období vládnutia súčasnej koalície ako aj na to, čo a ako by sme na Slovensku mohli či mali urobiť inak a lepšie v budúcom volebnom období.

Motto konferencie:
Ako si šport a paragrafy majú/môžu vzájomne „pomáhať” … ale ako ich nakoniec my ľudia neustále „ohýbame” a prečo vlastne ? 

Názov konferencie: “Šport a právo 2019”

Termín konania: 3. - 4. októbra 2019 (štvrtok, piatok)

Miesto konania: konferenčné priestory hotela Aquacity v Poprade

Hlavný organizátor: Učená právnická spoločnosť o. z.

Hlavný partner: Slovenský futbalový zväz

Inštitucionálny odborný garant: Učená právnická spoločnosť o. z.

Organizační manažéri: Janka Gantnerová a Simoneta Sepešiová

Moderátori: Martin Čánik a Róbert Kotian

Odborní garanti konferencie: Ladislav Križan, Peter Sepeši, Martin Čánik, Marcel Blažo, Peter Dedík, Zuzana Zajíčková, Žaneta Surmajová, Igor Šumichrast, Jaroslav Čollák, Lukáš Pitek, Peter Mihál, Ján Letko a Ivan Greguška. 

Predbežný program Konferencie Šport a právo 2019 - kliknite

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Konferencia Šport a právo 2019 - základné informácie