Reprezentácia Slovenska opäť na Pluske

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)
Marek Svátek|24. okt 2017 o 00:00

Ukrajina aj Nórsko v priamom prenose

Slovenskú futbalovú reprezentáciu čaká v novembrovom asociačnom termíne posledný dvojzápas roka. Najskôr nastúpi tím Jána Kozáka v Ľvove proti Ukrajine. Duel sa začne 10. novembra o 19-tej hodine. O tri dni neskôr preverí náš národný tím výber Nórska. Stretnutie sa uskutoční v Trnave 14. novembra o 18-tej.

Oba zápasy budú odvysielané v priamom prenose na Pluske, patriacej do portfólia TV JOJ. „Teší nás, že ako platinový partner SFZ, máme možnosť vysielať také významné športové podujatia, akými sú futbalové zápasy reprezentácie Slovenska,“ vyjadril sa generálny riaditeľ televízie Marcel Grega.

Pluska vysielala už v minulosti niekoľko reprezentačných zápasov. Najpamätnejším bol májový duel v roku 2016, v ktorom Slovensko vyhralo v Augsburgu nad Nemeckom 3:1. „Na ten súboj sa zabudnúť jednoducho nedá. Bolo v ňom všetko. Úvodný tlak úradujúcich majstrov sveta, naše nádherné góly ako aj prietrž mračien, pre ktorú zápas na niekoľko minút prerušili,“ spomína si na stretnutie komentátor Matúš Lukáč, ktorý bude sprevádzať divákov aj dvojzápasom proti Ukrajine a Nórsku. „V TV Digisport som komentoval veľa zahraničných zápasov, ale vždy keď dostanem možnosť komentovať našu reprezentáciu, prežívam úplne iný pocit. Je to oveľa emotívnejšie. Považujem za veľké privilégium sprevádzať divákov zápasmi, v ktorých hrajú naše najväčšie hviezdy,“ priznal Matúš špecifický vzťah k národnému tímu. Spolukomentátorom uvedených prenosov bude Vladimír Koník.

Priame prenosy oboch zápasov sa začínajú cca 10 minút pred úvodným hvizdom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Reprezentácia Slovenska opäť na Pluske