SFZ – Na záver SFZ Home Challenge triumf „Karesza“ s FC Barcelona

Branislav Sarňák|5. jún 2020 o 20:15

BRATISLAVA (SFZ) – V piatok sa uskutočnil posledný z turnajov SFZ Home Challenge v hre PES 2020 pod názvom 11teamsports Home Challenge. Celkovým víťazom sa stal hráč s prezývkou „Karesz“, ktorý počas turnaja hájil farby FC Barcelona. Ten vo finále zdolal 2:1 na zápasy „Dawida87UK“ s Juventusom Turín. Šampión sa teší zo 100-eurovej poukážky na nákup športového oblečenia v e-shope 11teamsports.

Druhý v poradí získal poukážku vo výške 80 eur a tretí 50-eurovú poukážku. Zároveň všetci účastníci turnaja získali 10-percentnú zľavu na nákup v e-shope 11teamsports.

„Karesz“ si na záver hracieho dňa zmeral sily v atraktívnom exhibičnom dueli s Jurajom Kuckom. Víťaz 11teamsports Home Challenge si v tomto stretnutí vybral FC Parma, v ktorom práve „Kuco“ na klubovej úrovni hráva. Náš reprezentant si zahral za FC Liverpool. V zápase napokon triumfoval 5:2 „Karesz“. „Ja a hranie PES nejde veľmi dokopy (smiech). Zahrám si to len občas s kamarátmi. Inak ma virtuálny turnaj veľmi neberie,“ konštatoval dobre naladený Juraj Kucka, ktorý po súboji športovo zablahoželal svojmu súperovi.

V predzápasovom rozhovore Kucka priblížil aj aktuálnu futbalovú situáciu na Apeninskom polostrove. „Konečne už trénujeme všetci spolu a hráme medzi sebou aspoň modelované zápasy. Teraz je to už fajn, vrátili sme sa do normálu. Pred koronou sa nám darilo, teraz uvidíme, ako to pôjde,“ povedal náš stredopoliar.

Okrem piatkového 11teamsports Home Challenge si mohli milovníci hry PES 2020 zmerať sily v rámci SFZ Home Challenge aj v predchádzajúcich dvoch turnajoch – Fortuna Home Challenge a SLSP Home Challenge. Turnaje organizoval Slovenský futbalový zväz v spolupráci s herným portálom Y-zone.sk.

Priebeh finále 11teamsports Home Challenge Dawid87UK – Karesz 1:2 na zápasy
1. zápas: Dawid87UK (Juventus Turín) – Karesz (FC Barcelona) 0:1
2. zápas: Dawid87UK (Juventus Turín) – Karesz (FC Barcelona) 2:0
3. zápas: Dawid87UK (Juventus Turín) – Karesz (FC Barcelona) 0:1

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»SFZ – Na záver SFZ Home Challenge triumf „Karesza“ s FC Barcelona