V stredu odveta Slovana v mládežníckej Lige majstrov, tréner Gála: Rangers má v Európe svoje meno

Branislav Sarňák|25. nov 2019 o 19:00

BRATISLAVA – V stredu 27.11.2019 o 17:00 hod. bude štadión na Pasienkoch dejiskom odvety 2.kola mládežníckej ligy majstrov.

Starší dorastenci aktuálneho majstra Slovenska ŠK Slovan Bratislava vyzvú rovesníkov škótskeho FC Rangers. Mladí slovanisti prehrali pred dvoma týždňami na Ostrovoch 0:2 a nepriaznivý výsledok budú chcieť odčiniť. „Musíme si športovo priznať, že Rangers bol v prvom zápase lepší. Duel mal vysoké tempo a nasadenie, viackrát nás podržal brankár Trnovský, pričom v závere sme mohli znížiť na 1:2, čo by bol smerom do odvety oveľa lepší výsledok. Neskladáme zbrane, kým bude žiť šanca na postup, tak budeme bojovať. V prvom stretnutí sme spoznali silné stránky Rangers, no zároveň vieme, čím ich môžeme prekvapiť,“ povedal pre skslovan.com tréner tímu Vladimír Gála.

Na domáci duel prvého kola s Ludogorcom Razgrad prišlo aj v nepríjemnom daždivom počasí cez tisíc divákov, belasí veria, že dobrá atmosféra bude aj počas duelu so slávnym Rangers FC. „Rangers má v Európe svoje meno, verím, že ľudia si nenechajú ujsť túto prestížnu konfrontáciu a podporia nás. Naposledy s Ludogorcom nám doma veľmi pomohli, všetci si prajeme, aby prišli aj teraz,“ uzavrel Vladimír Gála. Hráči, tréneri a vedenie klubu tak pozývajú fanúšikov futbalu povzbudiť belasé nádeje.

(Autor: ŠK Slvan Bratislava)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V stredu odveta Slovana v mládežníckej Lige majstrov, tréner Gála: Rangers má v Európe svoje meno