II. liga - Streňa a Petruša čaká zápas proti svojim

(Zdroj: FB/FK Poprad, Autor: FK Poprad)
Branislav Sarňák|4. aug 2018 o 11:55

POPRAD (SFZ/brs) – V sobotu si na Futbalnet TV môžete pozrieť zápas FK Poprad – 1. FC Tatran Prešov s výkopom o 19.00 h. Pre trénera Popadu Marka Petruša to bude špecifiký súboj, keďže pochádza z Prešova. Rovnako špecifickú príchuť bude mať duel pre Erika Streňa, ktorý sa do Popradu vrátil po dvojročnej anabáze v Prešove.

"S počtom štyroch bodov by som chcel pozvať našich fanúšikov na derby zápas proti Prešovu. Verím, že v tomto treťom zápase sezóny predvedieme najlepší výkon a budeme sa tešiť z víťazstva. Momentálne hájim farby klubu v Poprade a beriem Prešov ako každého iného súpera," povedal Petruš pre fkpoprad.sk. Aj minulosť popradského zakončovateľa Erika Streňa je spätá s Prešovom. Za Tatran hral predošlé dva roky. "Zápas proti Prešovu pre mňa bude výnimočný. Verím, že ho zvládneme lepšie ako ten v Banskej Bystrici. Naším cieľom je získať tri body. Veľa chlapcov v Prešove ostalo, ten základ tam stále je. Myslím si, že nejaké podpichovačky cez týždeň i pred zápasom určite budú. Dúfam, že po zápase budem šťastnejší ja," vyhlásil Streňo pre klubovú stránku.

Tatran pozná popradský štadión dokonale. Veď v minulej sezóne hral pod Tatrami domáce duely, keďže štadión v Prešove rekonštruujú. "Je to zápas ako každý iný, na mieste nie je žiadna nostalgia. Poprad berieme ako kvalitný klub a tím. Pripravujeme sa na neho, ako na každého iného súpera. Vieme, že v Poprade hrajú kvalitní hráči a nebezpeční sú po štandardných situáciách," uviedol tréner Prešova Anton Mišovec.
Duel si môžete pozrieť TU!

Výsledky piatkových zápasov 3. kola

FC Lokomotíva Košice - MFK Dukla Banská Bystrica 0:2 (0:0)
Góly:
69. Snitka, 82. Ďanovský
ŽK: Zajac - V. Tóth
Rozhodoval: Prešinský, 450 divákov
FC LOKOMOTÍVA KOŠICE: E. Kolbas - Ilinjo (74: Človečko), Grohoľ (74. L. Tóth), Kolek (83. Kuľha), Karaš, Cicman, Zajac, F. Pavúk, M. Tóth, Harvila, Jano. Tréner: Bohumil Andrejko
MFK DUKLA BANSKÁ BYSTRICA: Krejčí - V. Tóth, J. Tóth (71. Migaľa), Starší, Laksik, Kolláti, Kupčík, Snitka, Prikryl, Savič (63.  Muchaya), Willwéber (79. Ďanovský). Tréner: Dušan Tóth.

HLASY PO ZÁPASE
Bohumil Andrejko (tréner, Lok. Košice): "Všetky tri doterajšie zápasy vyznievajú rovnako. Veľká snaha, na druhej strane nám ale chýba lepší pohyb, vydarenejšia kombinácia a moment prekvapenia. Nie je podstatné, že sme prehrali tretíkrát s nováčikom, súťaž je vyrovnaná, všetky tímy majú svoju kvalitu. Zápasy rozhodujú individuálne chyby, na tie my trpíme. Nedarí sa nám presadiť ani v ofenzíve. Síce si vytvoríme nejaké šance, no na góly to nestačí. Žiaľ, súperi nám zatiaľ nedarovali to, čo my im."

Dušan Tóth (tréner, Ban. Bystrica): "Osobne idem do každého zápasu s cieľom vyhrať. Nie vždy sa to podarí, ale robíme pre to maximum. Tentoraz nám to vyšlo, sú to krásne pocity, ťažko opísateľné slovami. Domáci si na začiatku vytvorili tlak, mali tam v úvode nebezpečné štandardky. Postupne sa ale hra vyrovnala a po zmene strán sme mali navrch. Bolo otázkou času, kedy dáme gól. Podarilo sa nám ho streliť z priameho kopu. Sme radi, že sme duel dotiahli do víťazného konca."

FK Pohronie - Slavoj Trebišov 1:1 (0:0)
Góly:
79. Pelegríni - 64. J. Kolbas
ŽK: Hatok, Sojka - Vojtovič, Šuľák, J. Kolbas, Ruskovský
ČK: Vojtovič (Trebišov, po druhej ŽK)
Rozhodoval: Papuča, 1021 divákov
FK POHRONIE: Jenčo - Župa, Nosko, Tesák (64. D. Pavúk), Jacko, Ďungel, Hatok, Paraj, Sojka (57. Pelegríni), Blahút (76. Košuda), Špyrka. Tréner: Milan Nemec
SLAVOJ TREBIŠOV: Giertl - Vojtovič, Kražel, Pe. Šuľák, Lazarus, Pa. Šuľák (90. Špak), J. Kolbas, Lorinčák, Starosta, Jovanović (62. Ruskovský), Novák (90. Vasiľ). Tréner: Karol Kisel

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga - Streňa a Petruša čaká zápas proti svojim