Nečakaný návrat. Bývalý titulový vyzývateľ Vémolu je späť v Oktagone

Karlos Vémola - Milan Ďatelinka.
Karlos Vémola - Milan Ďatelinka. (Zdroj: OKTAGON MMA)
SvetMMA|25. apr 2024 o 16:40

Do akcie sa vráti na turnaji v Bratislave.

BRATISLAVA. Slovenský bojovník Milan Ďatelinka je po vyše troch rokoch späť v organizácii Oktagon MMA. S česko-slovenskou jednotkou podpísal nový kontrakt.

Organizácia podpis zmluvy oznámila na sociálnych sieťach a zároveň potvrdila, že sa predstaví na turnaji Oktagon 59 v Bratislave.

Ďatelinka mal posledný súboj v Oktagone v roku 2021, kde na podujatí Oktagon 22 podľahol v titulovom zápase strednej váhy Karlosovi Vémolovi v 1. kole na submisiu (RNC).

Potom mal vyše roka zápasovú pauzu, počas ktorej podpísal zmluvu s organizáciu RFA. V nej sa predstavil trikrát, pričom vyhral len v jednom súboji.

Po prehrách s Nenadom Avramovićom a Dominikom Humburgerom uspel minulý rok v septembri na podujatí RFA 12, kde zdolal Cristiana Coruja na TKO v prvom kole. V profesionálnej kariére doteraz nazbieral deväť výhier a sedem prehier.

Milan Ďatelinka je účastníkom prvej série Oktagon Výzvy a jedným z prvých známych bojovníkov Oktagonu. Na podujatí Oktagon 59, ktoré sa uskutoční 20. júla v Peugeot aréne v Bratislave, by sa mal predstaviť po boku krajanov Vlasta Čepa, Ronalda Paradeisera či Vojta Barboríka.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nečakaný návrat. Bývalý titulový vyzývateľ Vémolu je späť v Oktagone