ZVOLEN VYCESTOVAL A NEPREHRAL!

Zvolen
Zvolen (Zdroj: mfklokomotivazvolen.sk, Autor: Miloš Masarik)
Marek Svátek|16. apr 2018 o 19:00

Zvolenčania síce problémy netaja, na zápas ale vycestovali

V súvislosti s víkendovým zápasom 2. futbalovej ligy Trebišov - Zvolen, ktorý sa skončil remízou 1:1, nám do redakcie prišla reakcia výkonného riaditeľa AK II. FL Milana Lônčíka. Text uvádzame v plnom znení bez redakčných úprav.

V sobotu 14. apríla 2018 bol, na základe „nepotvrdených informácii“, v denníku Šport uverejnený článok : "Bude sa v Trebišove hrať?"

Na uvedený článok ihneď v sobotu zareagovalo vedenie MFK Lokomotíva Zvolen, keď jej riaditeľ p. Peter Svetlanský informoval (pričom nepopieral, že v klube existujú určité problémy, ktoré sa postupne riešia, obdobne ako u väčšiny a to nielen futbalových klubov na Slovensku), že do Trebišova určite „riadne vycestujú“ a „pobijú sa o dôležité druholigové body“.

Slovo robí chlapa a to p. Svetlanský dodržal, zvolenskí futbalisti nielenže vycestovali do Trebišova na druholigové stretnutie, ktoré sa hralo v nedeľu 15.4.2018 od 16,30 hod., ale navyše „na horúcej pôde vydolovali bod“, čím vyvrátili všetky katastrofické scenáre o ich predčasnom konci v druholigovom kolotoči.

Miesto záveru je potrebné upozorniť aj na skutočnosť, že vyššie uvedené okolnosti nemajú dobrý dopad na tých, ktorí prispievajú na činnosť zvolenského futbalu a nie je správne uverejňovať informácie na základe podkladov „agentúry JPP“ !

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ZVOLEN VYCESTOVAL A NEPREHRAL!