Chorvátsky stopér Drpič ide na hosťovanie do Karlsruhe

SITA|27. jan 2009 o 12:42

Klub úradujúceho chorvátskeho majstra Dinamo Záhreb súhlasil s hosťovaním obrancu Dina Drpiča v tíme nemeckej najvyššej futbalovej súťaže.

ZÁHREB. Klub úradujúceho chorvátskeho majstra Dinamo Záhreb súhlasil s hosťovaním obrancu Dina Drpiča v tíme nemeckej najvyššej futbalovej súťaže Karlsruher SC.

"Hosťovanie môže vyústiť do riadneho prestupu," spresnil viceprezident Dinama Zdravko Mamič pre denník Sportske novosti. Dvadsaťsedemročný stopér už nebol v Záhrebe vítaný, pre problémy s disciplínou ho v januári vyradili z kádra a zaradili na listinu hráčov na prestup. Medzi Drpičove prehrešky mala patriť aj závislosť od hazardu.

Hráč má za sebou minulosť bohatú na škandály, v roku 2006 ukázal fanúšikom Hajduku Split obnažené pozadie v priamom televíznom prenose. Nedávno ho zastavila policajná hliadka, pretože telefonoval pri šoférovaní. Naposledy Drpiča zviditeľnila minulý týždeň jeho manželka, bývalá modelka časopisu Playboy Nives, keď prezradila, že mali spolu sex uprostred futbalového trávnika na štadióne Dinama.

Nachádzate sa tu:
Domov