ONLINE: FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov dnes, II. liga (28. kolo, LIVE)

FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov: ONLINE prenos zo zápasu 28. kola II. ligy.
FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov: ONLINE prenos zo zápasu 28. kola II. ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|4. máj 2024 o 14:00

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 28. kola II. ligy: FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov.

BRATISLAVA. Futbalisti FC Petržalka a 1. FC Tatran Prešov dnes hrajú zápas 28. kola II. ligy.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov dnes (II. liga LIVE, 28. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

MONACObet liga  2023/2024
04.05.2024 o 17:00
28. kolo
Petržalka
0:0
(0:0, 0:0)
90+2 minúta
Ukončený
Prešov
Prehľad
ŽK: 65. Petko (PRE). Rozhodca: Kráľovič – Hancko, Poláček.. Diváci: 1500..
Prenos
Výborný šláger vo výbornom futbalovom prostredí. Petržalka mala viac z hry v druhom polčase, ale tímy si pripisujú po bode do tabuľky, kde to bude na druhom mieste pravdepodobne otvorené do posledného kola. Rozhodnuté je však o postupujúcom. Komárno triumfovalo v Trebišove 3:1 a je novým účastníkom Niké ligy pre ročník 2024/25. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+2
Koniec zápasu.
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 2 minúty.
90
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Dolný, prichádza Diao.
88
Halouska zastavil hosťujúce zakončenie. Dolný si bol vedomý, že strele chýbala väčšia sila.
87
Legnani nenaklonil misky váh na stranu Tatranu. Zlý strelecký pokus ani len nezamestnal českého brankára Halousku.
86
Oršula si veril na Špyrku a jeho riskantná kľučka na neho platila, ale prešovský útočník pokračoval v atakovaní a domácemu kapitánovi nič nedaroval.
85
changeStriedanie v tíme FC Petržalka:
z ihriska odchádza Gašparovič, prichádza Riznić,
z ihriska odchádza Danek, prichádza Špehar.
84
Štandardná situácia Petržalky sa uskutočnila sprava. Šurnovského plán bol vyslať ideálny center na zadnú žrď, lenže v šestnástke zapracoval Legnani.
83
Odukov pohyb robí veľké problémy prešovským obrancom. Župa sa dokázala vyznamenať iba nedovoleným spôsobom.
82
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Gáll, prichádza D. Pavúk.
82
Diváci tlieskajú domácej akcii. Veľký kus práce urobil Oduko. Gašparovič nestál na pevných nohách, ale zvnútra pokutového územia pálil pomerne nepríjemne, no Kučinsky bol na správnom mieste.
80
Patrik Šurnovský hľadal správnych adresátov nasťahovaných v šestnástke Prešova. Zeleno-bieli teraz dominovali.
79
Begala nie je spokojný s prerušením hry. Kráľovič pískal, keď Šimko padal k zemi. Prešovského hráča zasiahla lopta, nie súper.
78
Konan odkopol center Káčeríka. Tatran ale nemohol opakovane podnikať útočné kroky. Gladiš sa previnil voči pravidlám.
76
Posledných pätnásť minút riadneho hracieho času. Prešov je bližšie k udržaniu priebežnej druhej priečky, ktorá posúva mužstvo do baráže o najvyššiu súťaž.
importantDnešný šláger 28. kola sleduje 1500 divákov (vypredané)!
75
K šanci Petržalky nedošlo po štandardnej situácii, ale diváci ocenili následnú akciu, ktorú založil Gašparovič. Centroval z pravej strany, Konan nezakončil presne, ale rohový kop je na svete.
74
Petko si splnil obranné úlohy. Neporadil si s ním aktívne hrajúci Patrik Danek, ale hostia budú brániť rohový kop bielo-čiernych.
73
Richard Župa celkom solídne nakopával do hĺbky útočnej zóny. Halouska mal však situáciu pevne vo svojich rukách.
73
Šarišania sa napokon pri lopte dlho nezdržali a rovnakú výhodu štandardnej situácie získava aj domáca Petržalka.
72
Legnani uspel v osobnom súboji proti Odukovi. Prešovu to prináša autové vhadzovanie.
71
changeStriedanie v tíme FC Petržalka:
z ihriska odchádza Harba, prichádza Kelembet.
70
changeStriedanie v tíme FC Tatran Prešov:
z ihriska odchádza Bobrovský, prichádza Gladiš.
68
Káčeríkov center nemohol znepokojiť brankára Halousku. Loptu treba priniesť spoza jeho bránky.
66
importantNagy siahal po pomste! Do cesty sa mu postavil Župa! Chlapci si to však vydiskutovali!
66
importantZrážka Kučinskeho s Konanom! Prešovský brankár sa sústredil na vysokú loptu, aby ju schmatol a o petržalskom hráčovi za sebou vôbec netušil!
65
yellowCardŽltá karta pre tím FC Tatran Prešov (Petko).
64
Petržalčania naďalej stopercentní. Gállov center bol odvrátený do bezpečia.
63
Gáll sa k streleckému pokusu zvnútra pokutového územia nedostal, ale to ho veľmi nemusí mrzieť. Prešov sa pokúsi uspieť z rohového kopu.
61
Šurnovský bude hrať proti slnku. Autové vhadzovanie rozbehol nakrátko. Péter Nagy zo zadnej žrde nepredviedol gólovú hlavičku.
60
Filip Oršula zozadu dohral Jozefa Dolného. Odpískaný faul na prešovského zakončovateľa, no lopta bude patriť domácim.
59
Roman Begala pustil k rohovej zástavke Patrika Šurnovského. Z klbka hráčov v strede šestnástky vyskočil Haris Harba. Kučinskeho priestor hlavou však nezasiahol.
58
Begalova polovysoká lopta na prednú tyč. Zeleno-bieli zasahovali, Bratislavčania majú ďalšiu štandardnú situáciu.
57
Rohový kop pre Petržalku. Kučinsky diriguje spoluhráčov, aby si rozobrali súpera.
56
Oršula naznačil, že vybehne s loptou vpred po pravom krídle. Na deliacej čiare zasekol a zastavil sa aj Gáll, ktorý bol pripravený atakovať.
55
Prešovčania majú slušnú pozičnú hru. Župa úradoval vo vzduchu. Nagy nezískal vysoký center od Šurnovského.
55
Šimkovi pískali nedovolený zákrok v polovici ihriska. Odskákal si to Begala. Petržalka rozohráva. Sprava to skúsi kapitán Oršula.
54
Rohový kop bielo-čiernych. Roman Begala predkladal center na prvú žrď. Tá bola v opatere Petka, ktorý vedel, čo má urobiť.
52
importantŠanca Petržalky! Danek nabehal množstvo kilometrov a dravo prenikal do pokutového územia! Loptu ponúkol Harbovi! Baran obetavo blokoval!
51
Šimkova pravá ruka vyletela do tváre Nagya. Prešovský obranca sa čudoval, ale musel brať na vedomie rozhodnutie rozhodcu.
50
Špyrka stojí pri lopte. Štandardná situácia bude realizovaná z ľavého rohu plochy. Nacvičený signál hostí. Župa vypálil z hranice pokutového územia, ale nešlo to do bránky.
49
Boris Gáll mal nedávno zlosť, keď sa dožadoval na faul od Jakubka, ktorý podľa neho použil ruky. Situácia sa zopakovala a tentoraz už bol vypočutý prešovský útočník.
48
Výkop Halousku dopadol katastrofálne. Celé sa to snažil ešte zachrániť hlavou kapitán Oršula. V záklone nepriniesol želaný efekt.
47
Legnani nenechal v štichu Dolného. Kapitán zeleno-bielych mal aj jeden strelecký pokus, no pálil tvrdo a poriadne vysoko.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 18:03.
Maximálne vyrovnané zápolenie v Petržalke. Úvodný polčas úplne prislúchal dôležitosti súboja pre obe strany.
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 1 minútu.
43
Oduko ľahol v šestnástke, ale pokutový kop nemohol očakávať. Pri tomto posúdení vôbec nezaváhal hlavný rozhodca Kráľovič.
42
Petržalka odstavená pred pokutovým územím. Šurnovský sa však opätovne tlačil dnu podporený Romanom Begalom, ale obaja si museli nechať zájsť chuť.
41
Gašparovič predviedol totálne zbabrané zakončenie. Napriahol približne z 20 metrov. Lopta letela do pravého rohu hracej plochy.
40
Káčerík o chlp nestihol udržať loptu na trávniku. Cez postranného arbitra mu to nemohlo prejsť. Aut domáceho tímu.
39
Šurnovského lopta prepadla cez všetkých hráčov v pokutovom území. Tatran vyhnal protivníka a otvára si cestu na prechod do ofenzívy.
38
importantMaxim Kučinsky fantasticky boxoval zakončenie Harisa Harbu! Pekný futbalový moment! Petržalka sa môže presadiť z rohového kopu!
38
Špyrka pristúpil nohu Konanovi. Ten ešte mierne kríva, ale Lukáš Gašparovič čaká na pokyn hlavného rozhodcu Kráľoviča zahrávať priamy kop.
37
importantKvalitná štandardná situácia východniarov! Petko zakončil kostrbato a na poslednú chvíľu kolenom! Halouska nezaspal v bránke a schmatol loptu!
36
Prešov mal štandardnú situáciu. Šarišania to rozohrávali nakrátko. Dolný na konci rodiacej sa šance vybojoval rohový kop.
35
Ospravedlnenie domáceho Nagya Patrikovi Šimkovi. Domáci stredopoliar bolestivo trafil súpera do spodnej časti tela.
34
Pavel Halouska sa zmocnil streleckého pokusu Jozefa Dolného. Prešovský kapitán vypustil náročnú strelu, ale český brankár nesklamal bratislavský tím.
33
Arthur Legnani vyskočil najvyššie na centrovanú výzvu od rohovej zástavky. Zakončenie ale nemalo potrebnú presnosť.
32
importantJozef Špyrka vystrelil pravou nohou! Jakubko zrazil tento pokus a nasledoval dopad vedľa Halouskovej bránky! Rohový kop hostí!
30
Štadión v Petržalke žije. Množstvo divákov sleduje veľmi vyrovnaný súboj. Atmosféru robia aj priaznivci Prešova. Po polhodine hráme stále bez presných zásahov.
29
Lukáš Gašparovič bol v čistom súboji o loptu, ale ľavý krídelný priestor zíval prázdnotou. Káčerík nikomu nečelil, mal dosť času na rozohrávku.
26
importantVeľká príležitosť Petržalky! Krásny center Oduka hlavou nedostal do siete Patrik Danek, ku ktorému neskoro pribehol Legnani!
26
Kučinsky v krátkosti spolupracoval s Petkom. Po ňom sa venoval Baranovi. Hra je teraz zastavená v strede poľa. Lopta patrí domácemu celku.
25
Gállovi vyšiel prienik po ľavej strane, ale následne bol v ťažkej pozícii, ktorá viac vyhovovala brániacemu Filipovi Oršulovi. Ten vyháňa Prešov.
24
Šurnovský sa rozhodol nasmerovať center viac na zadnú tyč. Vo vzduchu sa stretli viacerí hráči, no posledný, kto sa hlavou dotkol lopty, bol Nagy.
23
Filip Bobrovský nepotešil svojich spoluhráčov. Zastavil nedovoleným spôsobom prenikajúceho Oduka. Zaujímavá štandardná situácia bielo-čiernych.
22
Cítiť, že tento zápas je veľmi dôležitý pre oboch aktérov. Nastolená taktika to len vystihuje. Dolný skúsil propagačný pokus sprava, Halouska hlásil pripravenosť.
19
Tvrdý stret tentoraz zo strany Petržalky. Konan si vyšliapol na strelca hostí Dolného. Klenot zeleno-bielych potrebuje ošetriť pravú nohu.
18
Trochu sa vkradla nervozita. Boris Gáll tvrdo postupoval proti Danekovi a prešovský futbalista okamžite dostal výstrahu od Nagya. Tento incident sa zaobíde bez kariet.
16
Šurnovský s dlhým autovým vhadzovaním do pokutového územia Tatranu. Hosťujúca obrana tento priestor rýchlo vypratala.
15
Harba sa zmocnil lopty, ktorá padla za defenzívu Prešova. Martin Baran potvrdil svoje kvality a domácim ponúka len aut.
14
Tatran si pripísal ďalší strelecký pokus, ktorý bol v tejto chvíli poriadne nepresný. Šťastie skúšal obranca Patrik Šimko. Lopta skončila v korunách stromov za bránkou.
13
Jozef Dolný na sklonku úvodnej štvrťhodiny pohrozil domácej obrane, ale jeho koncovka nemala potrebnú razanciu. Pokus po zemi zachytil Halouska.
12
Adrián Káčerík skončil na trávniku po zásahu kapitána Oršulu. Zeleno-bieli mali štandardku, ale z nej sa nepodarilo nič vyťažiť.
11
importantPrešov skóruje! Legnani úspešne hlavičkoval, ale nedovolene zastavil Daneka, takže gól neplatí!
10
Harbovi sa podarilo prudkou loptou preniesť dianie na pravú stranu ihriska. Na hranici šestnástky pracoval Danek, ale dovnútra nevošiel.
9
Nakop domáceho brankára Halousku chcel dostať na hlavu Prešovčan Legnani. Autové vhadzovanie pre Tatran. Na starosť si ho berie Petko.
8
Konan ubránil svoje pokutové územie. Gáll následne fauloval Nagya. Pri lopte je brankár Halouska.
7
Patrik Danek bol v jasnom ofsajde. Petržalský hráč si mohol odpustiť zbytočný kop smerom na bránku po prerušení hry. Kučinsky vyšle dopredu loptu.
6
Prešovčania v strede poľa pretlačili domácich futbalistov. Šarišania prenikali postupne k šestnástke, ale kombinácia medzi Gállom a Legnanim bola nedokončená.
5
Jakubko nezvládol výstup proti Gállovi. Útočník Tatranu sa zbiera z hracej plochy. Hostia získavajú loptu.
4
Súboj dvoch kapitánov v stredovom kruhu, ale ani o jednom sa nedá povedať, žeby bol víťaz.
3
Patrik Šurnovský výborne zakrútil loptu z rohu priamo na bránku Prešova. Kučinsky zvládol svoju úlohu bez výraznejších problémov.
2
Domáci zahrávali pretiahnutým centrom na zadnú žrď. Nagy bol najbližšie k zakončeniu. Petržalka teraz získava priamy kop po faule Legnaniho.
1
Petko vyrazil loptu, do ktorej sa oprel Oduko. Petržalka v úvode súboja s výhodou rohového kopu.
1
Stretnutie sa práve začalo.
importantMinúta ticha pred úvodným výkopom! Cez týždeň zomrela len 17-ročná hráčka KFC Komárno, ktorá skolabovala na ihrisku! A takisto pri tragickej nehode zahynul 28-ročný policajt Filip Džupin, ktorý pracoval na obvodnom oddelení v Bratislave!
Úvodné zostavy:

FC Petržalka: Halouska – Oršula (C), Jakubko, Konan, Šurnovský – Gašparovič, R. Begala, Nagy – Oduko, Harba, Danek.

Náhradníci: Sokol, Kelembet, Minka, Kachnič, Halo, Riznić, S. Urgela, Liener, Špehar.

Tréner: Michal Kuruc.

FC Tatran Prešov: Kučinsky – P. Šimko, Baran, Petko, Župa – Káčerík, Špyrka, Bobrovský – Legnani, Dolný (C), Gáll.

Náhradníci: Dlugoš, Gladiš, D. Pavúk, Jendrek, J. Štefánik, Kopásek, Diao, D. Keresteš.

Tréner: Marek Petruš.

Rozhodca: Kráľovič – Hancko, Poláček.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 28. kola MONACObet ligy medzi Petržalkou a Prešovom.

FC Petržalka


Futbalistov Petržalky čaká mimoriadne dôležité stretnutie. Bratislavčania hrajú o prienik na druhé barážové miesto. Aktuálna strata sú dva body tri kolá pred koncom ročníka. Mužstvo má teda obrovskú motiváciu a k tomu výhodu domáceho trávnika.

FC Tatran Prešov

Niekoľko prešovských zaváhaní v tejto sezóne sa celkom nepriaznivo premietlo do tabuľky. Tatran už mohol byť nejaký čas líder a snažiť sa o priamy postup do Niké ligy, no teraz má reálne obavy, či vôbec postúpi do baráže. Prešovčania musia vyhrať, aby si postrážili druhú priečku.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

Tabuľka II. ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
KFC KomárnoKFC KomárnoKFC Komárno
30
21
4
5
64:28
67
P
P
V
V
R
2
FC PetržalkaFC PetržalkaFC Petržalka
30
19
7
4
64:29
64
V
V
R
V
V
3
1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov1. FC TATRAN Prešov
30
19
6
5
53:21
63
P
V
R
V
P
4
Futbalový klub HumennéFutbalový klub HumennéFutbalový klub Humenné
30
14
8
8
43:32
50
V
P
V
R
R
5
MŠK Považská BystricaMŠK Považská BystricaMŠK Považská Bystrica
30
12
11
7
48:38
47
P
P
R
V
R
6
MŠK PúchovMŠK PúchovMŠK Púchov
30
14
5
11
54:49
47
R
V
R
P
V
7
Spartak MyjavaSpartak MyjavaSpartak Myjava
30
12
8
10
42:42
44
V
R
R
V
V
8
MFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský MikulášMFK Tatran Liptovský Mikuláš
30
13
3
14
53:48
42
V
V
V
P
P
9
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
30
12
4
14
57:62
40
P
P
R
P
R
10
FK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná ŽdaňaFK POHRONIE Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa
30
11
6
13
44:50
39
V
P
R
V
P
11
FC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 ŠamorínFC ŠTK 1914 Šamorín
30
10
8
12
49:56
38
V
R
V
P
R
12
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
30
10
6
14
46:55
36
R
V
P
P
V
13
SLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOVSLAVOJ TREBIŠOV
30
10
5
15
34:50
35
P
V
P
P
V
14
OFK MalženiceOFK MalženiceOFK Malženice
30
6
7
17
34:51
25
P
P
R
R
P
15
MFK Dolný KubínMFK Dolný KubínMFK Dolný Kubín
30
4
8
18
27:68
20
V
P
P
R
R
16
Futbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová VesFutbalový klub Spišská Nová Ves
30
3
4
23
22:55
13
P
V
P
R
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»ONLINE: FC Petržalka - 1. FC Tatran Prešov dnes, II. liga (28. kolo, LIVE)