Najvyrovnanejšia súťaž na Slovensku je nepredvídateľná. Prvých šesť tímov delia tri body

Momentka zo stretnutia Rimavská Sobota - Snina.
Momentka zo stretnutia Rimavská Sobota - Snina. (Autor: Titanilla Bőd)
Titanilla Bőd|22. apr 2024 o 14:30

V III. lige Východ má aktuálne najlepšiu formu Snina.

RIMAVSKÁ SOBOTA, SNINA. Je to ako thriller, ktorého vyvrcholenie netušia ani samotní aktéri. Tretia liga Východ je v súčasnosti najvyrovnanejšou súťažou na Slovensku. Tu nie je žiadna prázdna fráza, že každý môže vyhrať ale aj prehrať s každým.

Prvých šesť tímov delia iba tri body a boj o postup je stále zamotaný.

Z posledných piatich stretnutí má najlepšiu formu MFK Snina, ktorý je na treťom mieste tabuľky iba bod za dvojicou lídrov.

Šance na oboch stranách

V 23. kole uhrala Snina remízu 0:0 v Rimavskej Sobote po štyroch víťazstvách v rade. Pre MŠK Rimavská Sobota to bol zase prvý bod po sérii štyroch prehier.

Hoci diváci gól nevideli a najväčšie ovácie v hľadisku bolo počuť v polčasovej prestávke, keď niekto na hlavnej tribúne vyhral v tombole šesť litrov vína, bol to kvalitný treťoligový futbal so šancami na oboch stranách.

Na strane domácich zahodil obrovskú šancu v prvom polčase Viktor Úradník, v druhom mal dobrú príležitosť striedajúci Sebastian Gembický a nebezpečne hlavičkoval David Jackuliak.

Hostia mali silný úsek v prvej polovici druhého polčasu, keď sa pri šanciach Guilhermeho vyznamenal brankár Dominik Ťapaj.

Nový adept na postup

„Chlapcom som prízvukoval, že to môže byť o jednom góle, aj sa to takmer do bodky potvrdilo. Remíza je podľa priebehu hry spravodlivá, bol to nadštandardný treťoligový zápas,“ vravel po stretnutí tréner Sniny René Kočan.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Najvyrovnanejšia súťaž na Slovensku je nepredvídateľná. Prvých šesť tímov delia tri body