II. liga – Bardejovčania sa už tešia na súťaž, tréner Kukulský: Chlapci sú motivovaní, chcú hrať

Branislav Sarňák|27. júl 2020 o 07:00

BARDEJOV – Bardejovčania sa na nový ročník nabudili najlepším možným spôsobom – výhrou v generálke 5:2 nad hráčmi 1. FC Tatran Prešov. Najbližšie už futbalisti Partizána nastúpia v piatok v 1. kole II. ligy 2020/21 na pôde FK Poprad, bude to otvárací duel novej edície druhej najvyššej súťaže.

Ako videl generálku na nový ročník tréner Bardejova Jozef Kukulský? „Približne na osemdesiat percent sme hrali v zostave, v ktorej by sme mali hrávať domáce zápasy. Zdravotne ešte neboli v poriadku Petko a M. Keresteš. Som rád, že sa chlapci nabudili, ten tím sa doplnil, noví hráči majú kvalitu, urobili konkurenciu, to je pre mňa pozitívum. Som rád, že sme zápas zvládli víťazne, je dobré, že sme vyhrali generálku, dali sme päť gólov. Prvý polčas bol výborný, druhý tiež nebol zlý, no máme ešte na čom pracovať. Bol to vynikajúci súper, Prešov má veľmi dobrý káder, môžem otvorene povedať, že sme hrali proti druholigovému mužstvu. Najviac ma teší zdravá konkurencia v tíme. Chceme hrať pre divákov, tí dnes prišli, bola dobrá účasť na zápase, bola to aj taká pozvánka na ligu,“ povedal kouč pre klubový web.

Káder pred novou sezónou posilnili Lukáš Horváth a Viktor Maťaš z FK Poprad, Filip Serenčin z Humenného, Filip Tatár z Třinca a Rastislav Švec z MFK Ružomberok. „Jarná časť sa neodohrala, tak sme museli mužstvo znovu vyskladať dokopy. To bola práca pre hlavného trénera a asistenta. Hráčov, ktorí chýbali, sme doplnili, nejakých chlapcov máme aj z vlastnej liahne. Samozrejme máme aj farmu v Bardejovskej Novej Vsi. Tam sme takisto poskytli hráčov, ktorí by tam pôsobili a vyhrali sa v tretej lige, aby ten prechod z devätnásťročných do seniorského mužstva nebol taký náročný,“ konštatoval prezident klubu Stanislav Soroka.

Ako je nabudené mužstvo pred úvodným stretnutím v Poprade? „Chlapci sa tešia, sú motivovaní, chcú hrať,“ uviedol lodivod Kukulský.

(Autor: SFZ)

Káder Partizána Bardejov pred začiatkom sezóny 2020/2021

Brankári: Čikoš-Pavličko, Dlugoš

Hráči v poli: M. Keresteš, M. Petko, P. Jarzebak (PL), M. Mikolaj, T. Brigant, S. Somov (RUS), Romulo (BRA), M. Lukáč, Š. Stachura, F. Tatar, J. Dzurík, R. Švec, F. Serečin, V. Maťaš, L. Horváth, M. Rabík, T. Sosňak

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Bardejovčania sa už tešia na súťaž, tréner Kukulský: Chlapci sú motivovaní, chcú hrať