II. liga – Skalica predstavila posilu, Šulc: Dúfam, že skončíme na prvom mieste

Branislav Sarňák|28. jan 2020 o 08:30

SKALICA – Skalica počas zimného prestupového obdobia získala útočníka Jakuba Šulca. Bývalý hráč Interu Bratislava či Podbrezovej sa s novým zamestnávateľom dohodol na jedenapolročnej zmluve.

Okrem klubu zo Záhoria mali o Šulca záujem aj iné tímy. „K prestupu prišlo takpovediac zo dňa na deň. Keď som sa dozvedel, že sa o mňa zaujíma Skalica, tak som neváhal. Rozhodol som sa hneď, mám to aj blízko domov. Skalica bojuje o popredné priečky, pričom hrá veľmi dobrý futbal. V mužstve poznám veľa chalanov. Proti niektorým som hrával, s Danom Šebestom som sa dokonca stretol v jednom klube,“ povedal pre mfkskalica.sk Jakub Šulc.

Útočník, ktorý v II. lige doposiaľ nastrieľal 22 gólov, z toho päť počas uplynulej jesene, prichádza do Skalice z Podbrezovej. „Na klub nemôžem povedať krivého slova, futbal tam robia dobre. Napriek tomu ten polrok nehodnotím úplne ideálne, asi som nezapadol do želaní trénera. Prestup do Skalice bol tým najlepším, čo sa mohlo udiať. Keď sa spätne pozriem na priebeh jednotlivých zápasov, dokázal som z toho mála vyťažiť relatívne dosť. Z tohto pohľadu nemôžem byť úplne nespokojný. Skalica si však vytvára v zápasoch oveľa viac šancí, preto dúfam, že sa mi tu bude dariť viac ako v Podbrezovej,“ vravel Šulc.

Šulc sa s novým zamestnávateľom dohodol na jedenapolročnej zmluve.
Šulc sa s novým zamestnávateľom dohodol na jedenapolročnej zmluve. (Zdroj: mfkskalica.sk, Autor: mfkskalica.sk)

Práve na pôde Podbrezovej odštartuje Skalica jarnú časť sezóny 2019/20. „Chalanom v kabíne som hneď hovoril, že sa na ten zápas veľmi teším. Je to ešte ďaleko, ale dúfam, že budem hrať,“ uviedol Šulc pre klubový web a na záver dodal, s akým cieľom prichádza do nového mužstva: „Dúfam, že skončíme na prvom mieste, keďže strácame na Banskú Bystricu len tri body. K tomu chcem pomôcť mužstvu svojimi gólmi.“ 

Šulc bude pripravený nastúpiť za Skalicu už v sobotnom prípravnom zápase proti SK Hanácká Slavia Kroměříž.

Prípravné zápasy Skalice vo februári
01.02 SK Hanácká Slavia Kroměříž – MFK Skalica
08.02 FK Vysočina Jihlava – MFK Skalica
14.02 MFK Skalica – 1.SK Prostějov (v Hodoníne)
ďalšie zápasy sú v štádiu riešenia

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Skalica predstavila posilu, Šulc: Dúfam, že skončíme na prvom mieste