II. liga – Tréner Skalice Dojčan o príprave a cieľoch pred jarou: Nejdeme s bubnom na zajace

Branislav Sarňák|25. feb 2019 o 09:30

SKALICA (SFZ/Branislav Sarňák) – Skaličania zimujú po jesennej časti na 3. mieste druholigovej tabuľky, o skóre za Liptovským Mikulášom a o tri body za FK Pohronie. V príprave ladia formu na jarnú časť.

Mužstvo zo Záhoria môže byť s doterajšími výsledkami spokojné, v siedmich dueloch vyhralo päťkrát, raz remizovalo a raz prehralo. Z víťazstva sa tešilo aj v doposiaľ poslednom prípravnom stretnutí, keď triumfovalo nad Jihlavou 2:1. „V príprave nám nejde o výsledky, ale tie nás potešili. Prvoradé je to, aby sa tím zohral, počas zimy sme ho dávali dokopy,“ povedal tréner Skalice Jozef Dojčan pre futbalnet.sk.

Počas prestávky odišlo z kádra šesť hráčov, prišli štyria. „K odchodom sa nejdem už vyjadrovať. Hráči odišli a to je normálny futbalový život. S hráčmi, ktorí prišli do kabíny som spokojný, podávajú dobré výkony. Chceli by sme získať ešte jedného hráča,“ konštatoval Dojčan.

Aké sú ciele klubu, o ktorom sa hovorí ako o ašpirantovi na postup, v jarnej časti? „Neviem kto o nás hovorí ako o ašpirantovi na postup, ale my určite nie. Máme ambíciu sa pohybovať na horných pozíciách, uvidíme, aký však budeme mať vstup do jari. Nejdeme však s bubnom na zajace,“ zakončil šéf skalickej lavičky.

Prípravu pre mfkskalica.sk zhodnotil aj hráč Daniel Pospíšil. „V prvom rade musím povedať, že je veľmi dlhá. Vstúpili sme do nej dobre. Tréner presne vie, čo z nás chce vytiahnuť. Tím sa postupne zohráva a verím, že to bude v ostrej súťaži čo najlepšie,“ zaprial si Pospíšil.

foto Facebook MFK Skalica

Prípravné zápasy - výsledky

MFK Skalica - FC Spartak Trnava 1:0
MFK Skalica - SK HS Kroměříž 2:0
FC Petržalka - MFK Skalica 2:1
MFK Skalica - MFK Frýdek-Místek 1:0
ŠK Líšeň Brno - MFK Skalica 1:3
MFK Skalica - FC Zbrojovka Brno 0:0
FC Vysočina Jihlava - MFK Skalica 1:2

2. marca Galanta - MFK Skalica

Pohyby v kádri počas zimy

(Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Tréner Skalice Dojčan o príprave a cieľoch pred jarou: Nejdeme s bubnom na zajace