II. liga – Vujoševič vymenil Dubnicu za Banskú Bystricu: S Duklou chcem postúpiť do prvej ligy

Branislav Sarňák|17. jan 2020 o 08:30

BANSKÁ BYSTRICA – Šesť gólov počas jesene v aktuálnej sezóne, 23 zásahov v uplynulom ročníku. To je základná štatistika čiernohorského útočníka pôsobiaceho na slovenských trávnikoch Miladina Vujoševiča. Ten si doposiaľ u nás obliekal dresy Fiľakova, Rimavskej Soboty a Dubnice nad Váhom. Najnovšie bude strieľať góly za MFK Dukla Banská Bystrica, s ktorou podpísal dvaapolčorný kontrakt.

Banskobystičania sú momentálne lídrom druholigového pelotónu, keď počas jesene nazbierali 38 bodov. „S Duklou chcem postúpiť do prvej ligy, to je asi náš hlavný cieľ. V Banskej Bystrici sa cítim výborne, veľmi sa mi tu páči a dôležité je, že mám okolo seba vynikajúcich hráčov. Počas môjho pôsobenia v klube, mu chcem byť čo najviac nápomocný. Aj po zdravotnej stránke sa cítim dobre, no musím ešte na sebe zapracovať, aby som bol 100%-ne pripravený na súťažné zápasy. Tých prípravných máme naplánovaných dosť, takže do súťaže je dosť priestoru na zlepšovanie sa,“ povedal Vujoševič pre mfkdukla.sk.

Ako vníma presun z Dubnice, ktorá je momentálne o skóre za hráčmi Dukly a počas jari ich čaká aj vzájomný zápas? „Som profesionál a tak budem pristupovať ku každému jednému zápasu a aj ten proti Dubnici pre mňa bude zápasom ako každý iný. V každom jednom zápase sa snažím čo najviac odovzdať mužstvu a tak tomu bude aj teraz,“ vyhlásila nová akvizícia tímu zo stredného Slovenska.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»II. liga – Vujoševič vymenil Dubnicu za Banskú Bystricu: S Duklou chcem postúpiť do prvej ligy