SEMIFINÁLE SLOVNAFT CUPU: ZAHRÁ SI TRNAVA "DOMÁCE" POHÁROVÉ FINÁLE?

(Zdroj: FB/Tomáš Ormandy fotografie, Autor: Tomáš Ormandy)
Peter Cuninka|16. apr 2018 o 19:15

SFZ/PETER CUNINKA

V stredu o 17:00 je na programe už v poradí tretie aprílové derby dvoch odvekých rivalov. Prvý semifinálový súboj Slovenského pohára – Slovnaft Cupu medzi Slovanom a Trnavou skončil na Pasienkoch remízou 1:1. "Belasých" dostal do vedenia Aleksandar Čavrič, hostia odpovedali gólom Marvina Egha. Slovan si chce po domácej ligovej prehre s Trenčínom (1:3) udobriť svojich fanúšikov, do Trnavy pocestuje s cieľom postúpiť do finále Slovnaft Cupu. "Čaká nás veľmi dôležitý pohárový zápas. Musíme rýchlo zabudnúť na posledný ligový duel a vrhnúť všetky sily na pohár. Náš cieľ, ktorým je pohárová Európa, sa nemení. Najschodnejšia cesta vedie cez pohár a urobíme všetko pre to, aby sme postúpili a dostali sa do finále. Povinnosť nám velí postúpiť ďalej a opäť priniesť sebe i fanúšikom radosť z futbalu. Samozrejme, v Trnave nás nečaká nič ľahké, nastúpime proti kvalitnému súperovi v búrlivom prostredí. Na zápas sa čo najlepšie pripravíme a budeme bojovať o postupový výsledok," povedal pre klubový web Róbert Vittek, ktorý v tohtosezónnej edícii Slovnaft Cupu strelil sedem gólov.

(Zdroj: skslovan.com, Autor: ŠK Slovan)

Trnavčania si derby zápasy so Slovanom užívajú, oprieť sa môžu o fantastických fanúšikov. Zverenci trénera Nestora El Maestra sa chcú pobiť o "domáce" pohárové finále, ktoré sa uskutoční 1. mája o 17:25 hod. na Štadióne Antona Malatinského v Trnave. "Samozrejme, ak sa chceme prebojovať do finále, musíme najskôr vyradiť Slovan. Na Pasienkoch sme remizovali 1:1, čo nám dáva solídnu východiskovú pozíciu. O víťazstvá sa ale nebojuje výpočtami, ale tvrdým bojom na ihrisku. Až odveta ukáže, kto si napokon finále zahrá," vyhlásil pre futbalnet Boris Godál, ktorý v poslednom ligovom zápase proti Ružomberku (1:0) chýbal pre trest za päť žltých kariet.

K semifinálovej odvete Slovnaft Cupu sa vyjadril aj 26-ročný ofenzívny univerzál Spartaka Reagy Ofosu, ktorý gólovo rozhodol ligové derby (1:0). "Národný pohár je odlišný od ligovej súťaže. Po prvom zápase máme dobrú východiskovú pozíciu, budeme extra motivovaní. Samozrejme, v situácii v akej momentálne sme, bola by to fantastická sezóna, keby vyhráme Slovenský pohár pred vlastnými fanúšikmi a na domácom štadióne."

(Zdroj: Foto 4F Norika, Autor: Norika Szombatová)

LIVE: 18. APRÍLA, 17:00 FC SPARTAK TRNAVA – ŠK SLOVAN BRATISLAVA

Semifinálová odveta Slovenského pohára – Slovnaft Cupu: FC Spartak Trnava – ŠK Slovan Bratislava je na programe 18. apríla o 17:00 hod. Duel bude rozhodovať Patrik Hrčka. Internetový LIVE prenos môžete sledovať TU!

(Zdroj: futbalsfz.sk, Autor: SFZ)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»SEMIFINÁLE SLOVNAFT CUPU: ZAHRÁ SI TRNAVA "DOMÁCE" POHÁROVÉ FINÁLE?