Kolenič tvrdí, že dnes bude zápas Zvolena vyzerať inak. Wojnar sa sťahuje bližšie k domovu (Sportnet podcast)

Fotka zo zápasu Michalovce - Zvolen.
Fotka zo zápasu Michalovce - Zvolen. (Autor: TASR)
Sportnet|21. mar 2024 o 07:45

Vypočujte si štvrtkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je štvrtok, 21. 3. a dnes svoje 44. narodeniny oslavuje bývalý brazílsky futbalista, držiteľ dvoch titulov z La Ligy a víťaz Ligy majstrov v drese FC Barcelona, Ronaldinho.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas stredy v športovom svete stalo.

Michalovce suverénne, Poprad s tesnou výhrou

Hokejisti Michaloviec zvíťazili v úvodnom zápase štvrťfinále play off Tipos extraligy nad HKM Zvolen 5:0.

Východniari položili základy jednoznačného triumfu už v úvodnej tretine. Fo vedenia šli už v 9. minúte. Michalovčania dominovali celý zápas a pridali ďaľšie tri góly.

Poprad v prvej štvrťfinálovej bitke svojej série tesne vyhral. Nitra mu však až do konca nedala nič zadarmo.

Poprad dal v úvode zápasu v priebehu 67 sekúnd dva góly.

Nitra si v druhej tretiny vypracovala niekoľko šancí, ale nevyužila ich. Napriek Bačovmu kontaktnému gólu v tretej tretinesi Poprad výsledok postrážil a potvrdil gólom do prázdnej bránky.

Viac k téme:

Wojnar: Vítkovice mám 30 minút od domu

Český hokejový tréner Vlastimil Wojnar povedie mužstvo účastníka slovenskej extraligy zo Spišskej Novej Vsi už len do konca aktuálnej sezóny 2023/2024.

Štyridsaťšesťročný kouč bude od nasledujúceho ročníka šéfom striedačky v HC Vítkovice. Ponuku prijal na začiatku kalendárneho roku.

Viac k téme:

Namiesto slovenského majstra poľský

Slovensko nebude mať v nasledujúcej sezóne zástupcu v hokejovej Lige majstrov. Namiesto najlepšieho klubu extraligy bude CHL hrať poľský šampión.

Dôvodom sú neuspokojivé výsledky slovenských klubov v uplynulých troch ročníkoch LM.

CHL dospela k rozhodnutiu, že je férové rotovať a umožniť Poľsku, aby sa v nasledujúcom ročníku opäť ukázalo na európskej scéne.

Slovenské tímy nedokázali v uplynulých ročníkoch LM postúpiť zo základnej fázy do vyraďovacej.

V sezóne 2023/2024 v novom formáte súťaže nezískal extraligový majster HC Košice v šiestich zápasoch ako jediný z účastníkov ani bod a skončil v tabuľke základnej časti na poslednom 24. mieste.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Kolenič tvrdí, že dnes bude zápas Zvolena vyzerať inak. Wojnar sa sťahuje bližšie k domovu (Sportnet podcast)