Weiss: Bod by sme si zaslúžili, som sklamaný z prehry, nie výkonu (Sportnet podcast)

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. (Autor: TASR - Jaroslav Novák)
Sportnet|27. okt 2023 o 06:00

Vypočujte si piatkovú časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas štvrtka udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je 27. október a v tento deň oslavuje svoje 73. narodeniny legendárny hokejový tréner Július Šupler, ktorý viedol slovenskú reprezentáciu na olympijskom turnaji a aj na majstrovstvách sveta.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas pondelka v športovom svete stalo.

Slovan bol blízko veľkej výhry

Futbalisti Slovana mali v treťom zápase skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy na dosah veľkú výhru a veľké prekvapenie. Po tom, čo po prvom polčase zápasu viedli 1:0 po presnom zásahu Alexandara Čavriča, pre ktorého to bol už tretí gól v treťom skupinovom zápase, sa v druhom dejstve dvakrát presadili hráči Lille.

Tí nakoniec triumfovali výsledkom 2:1. Tréner “belasích” Vladimír Weiss po zápase povedal, že z prehry bol síce sklamaný, ale nie z výkonu jeho hráčov.

Viac k téme:

Čaká nás smutný draft NHL

Budúcoročný draft do NHL nevyzerá pre Slovensko ružovo. Hokejové talenty zoradil NHL Central Scouting do štyroch kategórií - A (kandidáti na 1. kolo), B (2.-3. kolo), C (4.-5. kolo) a W (6.-7. kolo). Slovenských mladíkov sa týkali len kategórie C a W.

Medzi kandidátov na 4.-5. kolo zaradili skauti obrancov Jakuba Chromiaka a Samuela Kupca, útočníka Tobiasa Pitku a brankára Martina Haronika. Ďalších 14 Slovákov v zozname sa umiestnilo až v kategórii W, v ktorej však nájdeme až cez 200 hokejistov. 

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Weiss: Bod by sme si zaslúžili, som sklamaný z prehry, nie výkonu (Sportnet podcast)