Tréner Bostonu kritizuje Pastrňáka: Potrebuje zabrať, nie je konzistentný

David Pastrňák oslavuje gól.
David Pastrňák oslavuje gól. (Autor: TASR/AP)
Oh my Hockey|3. máj 2024 o 07:27

Pastrňák pri posledných dvoch prehrách nebodoval, v play-off má iba štyri body.

BOSTON. Pred niekoľkými dňami sa zdalo, že Boston nebude mať s postupom cez Toronto do druhého kola vážnejšie problémy. V sérii viedol 3:1 na zápasy.

Ale nevyužil ani jeden mečbal. V noci na piatok sa Maple Leafs podarilo vyrovnať a o postupujúcom rozhodne až posledný možný duel.

Pri posledných dvoch prehrách sa súperovi podarilo dokonale eliminovať najväčšiu zbraň Bostonu. David Pastrňák nezískal ani bod a tak má 110-bodový hráč zo základnej časti po šiestich stretnutiach play-off iba dva góly a dve asistencie.

Nepáči sa to trénerovi Jimovi Montgomerymu. Vyzval hviezdneho útočníka, že toto je ten čas, keď musí predviesť svoj najlepší hokej.

"Vaši najlepší hráči musia byť vašimi najlepšími hráčmi práve v tomto období roka. Síce je ich úsilie ohromné, ale musia urobiť kľúčové veci v kľúčových momentoch. Brad Marchand to v tejto sérii dokázal. "Pasta" potrebuje zabrať," vyjadril sa.

"Potrebuje byť dominantný hráč, akým zvykne byť. Je ním však skôr raz za čas, nie konzistentne."

O víťazovi série sa rozhodne v noci zo soboty na nedeľu. Pastrňák hral vo víťaznom siedmom zápase proti Torontu dvakrát. V roku 2018 zaznamenal dva body, o rok neskôr ani jeden.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Tréner Bostonu kritizuje Pastrňáka: Potrebuje zabrať, nie je konzistentný