Chce sa zbaviť závislosti. Talian súhlasil s pomocou terapeuta

Sandro Tonali (vpravo) bojuje o loptu v drese Newcastle United.
Sandro Tonali (vpravo) bojuje o loptu v drese Newcastle United. (Autor: TASR/ PA via AP)
SITA|16. okt 2023 o 15:50

Sandro Tonali je zapletený v stávkarskom škandále.

BRATISLAVA. Futbalista Sandro Tonali súhlasil podľa správ z Apeninského polostrova s návštevou terapeuta, aby prekonal problém s hazardom.

Referuje o tom web football365.com.

Tonali pred začiatkom aktuálnej sezóny prestúpil z AC Miláno za 70 miliónov eur do anglického klubu Newcastle United.

Debutovú sezónu 23-ročného hráča v Anglicku by však mohla zatieniť najnovšia kauza a tvrdenia, že Tonali, Nicoló Zaniolo z Aston Villy a Nicoló Fagioli z Juventusu Turín sú zapojení do stávkarského škandálu.

Tonali a Zaniolo podstúpili výsluch v rámci vyšetrovania prokuratúry v Turíne, ktoré súvisí s online stávkovaním na nepovolených webových stránkach.

Oboch vypočúvala polícia v tréningovom kempe talianskej reprezentácie v Coverciane pred blížiacimi sa zápasmi kvalifikácie ME 2024.

Následne obaja opustili zraz. Triu spomenutých hráčov skonfiškovali mobilné telefóny a tablety, pričom by mohli čeliť dlhodobému zákazu činnosti.

Podľa talianskeho portálu Corriere della Sera sa Tonali sa cíti zahanbene a súhlasil s návštevou terapeuta pre svoju závislosti na hazardných hrách.

„Sandro to prijal s rozpakmi, no vie, že musí vyriešiť vnútornú nepohodu a čaká ho cesta uzdravenia, ktorú mu radili jeho blízki.

Uvedomuje si, že určitým spôsobom porušil pravidlá hry, skôr z ľahkovážnosti ako zo zlomyseľnosti,“ píše Corriere della Sera.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Chce sa zbaviť závislosti. Talian súhlasil s pomocou terapeuta