Slafkovský po prehre s USA: Horšie to už byť nemôže, to je dobre (Sportnet podcast)

Na snímke slovenský hokejista Juraj Slafkovský sa teší po strelení gólu na 1:2 počas prípravného zápasu Slovensko - USA.
Na snímke slovenský hokejista Juraj Slafkovský sa teší po strelení gólu na 1:2 počas prípravného zápasu Slovensko - USA. (Autor: TASR)
Sportnet|8. máj 2024 o 00:15

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 8. máj, a v tento deň pred jedenástimi rokmi ukončil svoju trénerskú kariéru legendárny kouč Manchestru United Sir Alex Ferguson.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Dortmund je vo finále

Futbalisti Borussie Dortmund sa stali prvými finalistami Ligy majstrov. V utorkovej semifinálovej odvete zvíťazili na trávniku Paríža St. Germain 1:0 po góle Matsa Hummelsa a dosiahli rovnaký výsledok ako v minulotýždňovom domácom súboji.

Slovenský stopér Milan Škriniar sledoval odvetný duel iba z lavičky náhradníkov PSG. Borussia postúpila do finále LM tretíkrát v histórii. V roku 1997 súťaž vyhrala, v roku 2013 skončila tesne pod vrcholom na štíte Bayernu Mníchov.

Vo finále, ktoré je na programe 1. júna o 21. hodine vo Wembley, si Dortmund zmeria sily s víťazom druhej semifinálovej konfrontácie medzi Realom Madrid a Bayernom Mníchov.

Viac k téme:

Slováci v závere prípravy podľahli USA

Hokejisti Slovenska prehrali vo svojom poslednom prípravnom zápase pred MS 2024 s výberom USA 2:6. O oba góly Slovenska sa postarala prvá útočná formácia.

Prvý strelil po parádnej individuálnej akcii Juraj Slafkovský, druhý pridal Peter Cehlárik po dorazení strely Šimona Nemca.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Slafkovský po prehre s USA: Horšie to už byť nemôže, to je dobre (Sportnet podcast)